Şimdi Ara

Mediatek gelişmiş kamera ve yapay zeka destekli Helio P95 yonga setini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Orta segment akıllı telefonlarda 64MP kamera sensörlerini daha fazla görmeye başladık ve Mediatek de bu özelliği destekleyen yeni yonga setini bugün tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S20 Ultra, ilk yazılım güncellemesini aldı



    Yüzde 10 performans artışı



    Tayvanlı üretici tarafından geliştirilen Helio P95 yonga seti, selefi olan Helio P90 modeline kıyasla CPU ve GPU özelliklerini korurken, yapay zeka konusunda ise çıtayı yukarıya taşıdı. Mediatek'e göre Helio P95, önceki modele göre yüzde 10 daha iyi performans sergiliyor.





    Mediatek'in yeni yonga seti, 64MP kamera sensörlerini desteklemenin yanı sıra, artırılmış gerçeklik, 5 kişilik poz takibi, çoklu nesne ve sahne optimizasyonuna ek olarak daha fazla yapay zeka ince ayarı ile birlikte geliyor. Şirket henüz yonga setlerinin akıllı telefonlarda ne zaman kullanılabileceğine dair bir tarih açıklamadı. Ancak sürenin çok da uzun olmayacağını söylemek mümkün.








  • Süreyya'nın muhteşem değişimini koyunuz lütfen.

  • Ne yapsan boş mediatek redmi note 8 pro da ısınıyor malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yenilenmiş gibi görünüyor ama sadece yapay zeka sı değişmiş, çok uzun zamandır 12nm de artık 7 kere 5 kere feçmesi lazım

  • Yenilenmiş gibi görünüyor ama sadece yapay zeka sı değişmiş, çok uzun zamandır 12nm de artık 7 kere 5 kere feçmesi lazım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.