Şimdi Ara

Hideo Kojima BAFTA'nın En Prestijli Onur Ödülüne Layık Görüldü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hideo Kojima, BAFTA Akademi Bağlılık Ödülü'ne layık görüldü.

Metal Gear Solid ve Death Stranding'in yaratıcısı 2 Nisan'da düzenlenecek törende ödülünü alacak.

Akademi Bağlılık Ödülü, BAFTA tarafından verilen en prestijli onur ödülü. Oyun sektöründe daha önce Tim Schafer, John Carmack, Gabe Newell, Peter Molyneux, Will Wright ve Shigeru Miyamoto bu ödülü aldı.

Hideo Kojima konu ile ilgili olarak "Değerli Akademi Bağlılık Ödülü için çok teşekkür ederim. Onur duydum. Bu anı benden önce gelen ve film, televizyon ve oyun sektöründe eğlenceye katkılarına sonsuz saygı duyduğum kişilere sunuyorum. Yıllar boyunca beni destekleyenlere teşekkür ederim ve eğlence oyun sektörünü ileriye taşıyacak yeni ve yenilikçi yollar oluşturmaya devam edeceğim." dedi.

Hideo Kojima 2016'da The Game Awards'ta Endüstri İkonu ödülünü almıştı.

• Onca Mgs yaptı ödülü vermediniz kargo taşıttırdı verdiniz.
  • overrated

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zırt pırt a game by kojima yazarsan inandırırsın işte insanları bir şekilde bir şeylere.
    Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 27 Şubat 2020; 18:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curtius

overrated
    Özellikle Mgs V'de buram buram hissettik.
  • sanatın s'sinden bi haber recep ivedik seyirci tayfası yine içi boş konuşmalarıyla göz doldurmuş. bu tarz oyunlar size ağır gelir. siz sadece online fps, futbol falan oynayın.
  • Mutlak.Sıfır'a verin state of decay 2, verin sea of thieves oynasın. Ne anlar Kojima'dan ciddiye alıyorsunuz sizde
  • alibak_88_002 A kullanıcısına yanıt
    bu da iyiymiş ha. beğendiğin oyuna eleştri mi geldi ? yapıştır hemen sen lolcüsün fifacısın fortnitecısın, sanattan ne anlarsın yaftasını. yani mümkünatı yok bu oyunu normal bir insan beğenmemiş olamaz bu arkadaşlara göre. xboxçısın diyemiyorlar çünkü ps4 kullanıcısısın, o zaman geriye onlinecısın falan kalıyor işte
  • Crackdown 3, ağzımın suyu aktı. Dünyanın en güzel oyunu. Çıldırırsın... Hele o Sea of Thieves yok mu. Tam bir bebek oyunu, telefon oyunu, ama olsun. Bleeding Edge efsanesi var bir de. Xbox olunca övmek lazım. Tarafsız olunca süper oluyor. Çöp oyunları övüyorsun, kimse bir şey diyemiyor.
  • 115 saat orgazm ola ola bitirip platinledim Death Stranding'i. Helal olsun aldığın her ödül Kojima reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Özellikle Mgs V'de buram buram hissettik.

Alıntıları Göster
    Sen hayatında mgs oynadın mı la acaba? Bu kadar hiçbir halt bilmeyipte çok bilmişlik taslayanlardan oldum olası nefret etmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibak_88_002

sanatın s'sinden bi haber recep ivedik seyirci tayfası yine içi boş konuşmalarıyla göz doldurmuş. bu tarz oyunlar size ağır gelir. siz sadece online fps, futbol falan oynayın.
    Aynen kardeş bak bu aşağıdaki Metacritic ortalamasınıda negatif oy veren 5 bin küsür kişi de Recep İvedik izliyor.

Bu arkadaş da Recep ivedik izliyor, futbol, online oynuyor.
    videogamedunkeyyoutube
    Death Stranding (dunkview)
    https://www.youtube.com/watch?v=ukqZ5VOoK5s

6.8 veren Ign'de online fps oynayıp Recep İvedik izliyor.
    IGNyoutube
    Death Stranding Review
    https://www.youtube.com/watch?v=ujcC1_Ur9RY

• Evet savunucularıda damladı hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.