Şimdi Ara

Fujifilm'in yeni amiral gemisi fotoğraf makinesi X-T4 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Fujifilm bugün Tokyo'da X serisi aynasız dijital fotoğraf makinesi ailesinin amiral gemisi modelini duyurdu. Fujifilm X-T4 olarak adlandırılan model “X serisinde en yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi sağlayan en iyi model” olarak gösteriliyor.



    Ayrıca Bkz.Realme 6 ve 6 Pro modellerinin piyasaya sürüleceği resmen onaylandı



    Profesyoneller için tasarlanan makinede kullanılan yeni 5 eksenli görüntü sabitleme sistemi (IBIS), 6.5 durağa kadar stabilizasyon sağlayabiliyor. Japon şirket ayrıca bu modelde X serisi dijital fotoğraf makineleri arasındaki en hızlı otomatik odaklama sistemine yer vermiş durumda.





    Fujifilm X-T4, 26.1 megapiksel çözünürlükte X-Trans CMOS 4 görüntü sensörü ve X-Processor 4 görüntü işlemcisi ile geliyor. Bununla birlikte 15 kare/saniye hızında kesintisiz seri çekim ve 60 kare/saniye'de 4K video kaydı yapabildiğini belirtelim.



    Nisan ayında satışa çıkacak



    1.62 milyon piksel çözünürlüğe ve değişken açılı dokunmatik ekrana sahip makinenin deklanşör mekanizmasında da bazı yenilikler söz konusu. Şirket, X Serisi tarihindeki en hızlı ve en sağlam deklanşör mekanizmasını kullandığını söylüyor.





    NP-W235 batarya ile donatılan fotoğraf makinesi, şarj başına 500 çekimin altından kalkabiliyor. Nisan ayında satışa sunulması planlanan Fujifilm X-T4'ün gövde fiyatı 1.699 dolar olarak açıklandı.




  • Sony' den sonra aynasız en güzel sistem Fuji nin X serisi .

  • Canon'daki açılı ekran diğer markalarda (Sony ve Fujifilm) o kadar çok beklenen bir özellikti ki sırf bu yüzden video kalitesi daha düşük olmasına rağmen mecburen Canon tercih ediliyordu. Sony de aynı hamleyi yapmazsa video özellikleri için X-T4 satış patlaması yapar 4K 60 FPS seçeneğiyle. Sony de APS-C sensörlü 6000 serisinde 4K 60 FPS ve döner ekran güncellemesi yaparsa rakip olabilir ancak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 26 Şubat 2020; 17:48:43 >
  • Burda bahsettiği değişimler bence çok kısıtlı bir bölümü. Çünkü fotoğrafa baktığımda xt-3 göre daha büyük bir vizör görüyorum ve mutlaka çözünürlükte artmıştır. Pilin büyümesi değilde grip ile pilin büyümesi daha doğru olurdu. Çözünürlük aynı yani fotoğtaf ve video kalitesinde pek fark olmayabilir. Xt-3 göre 300$ daha pahalı olması iyi olmamış. Gönül isterdi ki xt-4 Kit olarak bu fiyattan gelsin. Şimdi 15.000 tl kit fiyatı bekliyorum oda gövdede titreşim azaltma özelliği ve döner ekran için çok ciddi fiyat farkı olduğu anlamına gelir. Yani cep telefonlarında olduğu gibi sürekli kullanmayacağımız özellikler yüzünden fiyatlar artıp cüzdanlarımızın şişini almaya gayret gösteriyorlar...

  • Güzel makina olmuş bence, Fiyat tartışılır tabi o ayrı onun dışında tasarımdaki küçük değişiklikler güzel olmuş bence, Titreşim engelleme olması çok iyi olmuş kullanıcılarına kulak vermiş fuji.
  • Sony Full Frame'den sonra APSC'de ne bileyim maydonozsuz köfte gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orodruin

    Sony Full Frame'den sonra APSC'de ne bileyim maydonozsuz köfte gibi.
    Hocam flickr'da öyle fotoğraflar varki MFT(M43) makinalar ile çekilmiş, Elinde FF makinası olanların yarısı çekemez bence öyle kaliteli fotoğraflar, Evet büyük sensörün avantajları var diğer küçük sensörlere göre ama önünde iyi lens olmadıktan sonra FF makinaya para vermem ben açıkcası kendi fikrim tabi
  • Orodruin kullanıcısına yanıt
    medium formattan sonra da sony hesap makinası gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.