Şimdi Ara

Huawei P40 serisi, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Merakla beklenen Huawei P40 serisi önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Çin basınında yer alan haberlere göre P40 ve P40 Pro, Huawei'nin kendisi tarafından geliştirilen WiFi 6+ teknolojisine sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Apple CEO'su Tim Cook, peşine takılan Hintli adamdan şikayetçi oldu



    Raporda, WiFi 6+ teknolojisi ile gelecek ilk akıllı telefonların P40 ve P40 Pro olacağı belirtiliyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen amiral gemisi Galaxy S20 serisinin WiFi 6 standardını desteklediğini belirtelim.





    Huawei'nin üst düzey yöneticilerinden biri, WiFi 6 teknolojisini kullanan akıllı telefonların teorik olarak 1200 Mbps'ye kadar hızlara ulaşabileceğini ancak gerçekte sadece 900 Mbps hıza erişebileceklerini söyledi.





    Detayları 24 Şubat'ta öğrenebiliriz



    Bu nedenle Çinli şirket yeni amiral gemilerinde süper hızlı bir WiFi teknolojisi sunarak fark yaratmak istiyor. WiFi 6+ ile ilgili şu an çok fazla detay yok.



    Ancak Huawei'nin 24 Şubat'ta Wi-Fi 6+ uyumlu yönlendiricilerini (router) tanıtacağı söyleniyor. Muhtemelen yarın bu konuda bazı detayları öğrenme fırsatına sahip olacağız.








  • Wifi 6'dır, bilmem nedir kurtaramaz... İlk önce şu Android sorununun hallolması lazım

    Sessiz sedasız piyasaya sürülen P30, Mate 30 serisi ne oldu? Kaç kişi aldı? (Türkiye ve Avrupa'da)

    Mate 20 çıktığındaki satışlar nasıldı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani android

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka kısmı S20 serisine benzemiş.
  • Valla ben de merak ediyorum ne avrupada ne bizim ülkemizde çok sattığını sanmıyorum zaten 2018 den beri ABD piyasasında değiller Çin piyasası ile sonsuza dek dayanamaz Vivo, Oppo ve Xiaomi de çok satarken. Birde Huawei orta alt segment telefonları Samsung'dan bile Beter ve Mate 30 Pro yu bu kadar kötü imkanlarda 7.500 tl den mi ne satıyorlar şuanda P30 Pro 4500 Mate 30 Pro 5000 tl den anca alınır kamera falan iyi de WhatsApp yükleyemedikten sonra Instagram da yükleyemedikten sonra neye yarar o kadar özellik akıllı adam gider Note 10 alır yada iPhone üzerine biraz daha katarak.

  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz Whatsapp, Instagram, Youtube vs yüklenmiyor mu sanıyorsunuz? Öyle bir durum yok. Sadece Google Play Store yok. Ki onu da Google'a yazıp apk olarak indirip aynı şekilde devam edebilirsiniz. Yasak kurulu gelmesine engel sadece. Kutudan çıkınca Google yok ama siz istediğiniz gibi kurabilirsiniz. Çalışmıyor diye bir şey yok.

  • Nasılsa alamayacaksınız, niye karaliyordunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Hocam siz Whatsapp, Instagram, Youtube vs yüklenmiyor mu sanıyorsunuz? Öyle bir durum yok. Sadece Google Play Store yok. Ki onu da Google'a yazıp apk olarak indirip aynı şekilde devam edebilirsiniz. Yasak kurulu gelmesine engel sadece. Kutudan çıkınca Google yok ama siz istediğiniz gibi kurabilirsiniz. Çalışmıyor diye bir şey yok.
    APK= Güvenli değil bu kadar hesap bilgilerinizi verecekseniz önden buyurun sanki biz hiçbir şey bilmiyoruz. APK imiş 30sn de google play kuruluyormuş falan benim gözümde güvensizdir ve hikayedir bu iş resmiyete bağlanmadığı sürece 6000-7000 tl gidipte gömmem iPhone 11 alırım Note10 alırım başka telefon mu yok piyasada... O huawei mağaza işide yaş ABD'den çıkan uygulamalaı piyasanın %90'ı bunların mağazada yer alması imkansı.




  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    APK kurmanıza da gerek yok. Zira Huawei telefonlar kendi uygulama mağazası yüklü geliyor. Orada her şey var zaten. Ben illa Google Play Store kurmak isterseniz diye söyledim.

    Ayrıca Andoid size göre değil. Siz Android kullanıcısı değilsiniz. Belki 200 tane telefon satmışımdır. Sizin profiliniz tam Apple kullanıcısı. Iphone 7, 7s alıp geçin. Android demek root, rom, APK demek. Telefonu kurcalamayacaksanız zaten Android kullanmanın hiçbir mantığı kalmıyor. Arazide spor araba kullanılmaz. SUV al rahat et.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Android demek root, rom, APK demek değil bence kusura bakmayın iOs e göre daha rahat dosya indirme daha rahat dosya aktarma vb. kolaylıkları var telefonumun güncelleme desteği bitene kadar da gidip rom yüklemem zira şuanda bir Note 10 aldığınızda gidip Rom yüklemeye de gerek yok o Appgallery dediğiniz mağazayı incelemediniz sanırım ABD menşeili hiçbir uygulama yok o mağazada WhatsApp isteseniz yok diğer sosyal medyaları isterseniz yok Gmail yok Youtube yok Yandex navigasyon yok o yok bu yok gidip APK yükleyip Google Hesabınızı vermek istiyorsanız dediğim gibi verebilirsiniz ama gidipte 3. parti şeylere arka kapı açacak halim yok dediğim gibi giderim S20 alırım Note 10 alırım iPhone 11 alırım Xiaomi alırım ama gidipte Huawei alıp paramla rezil olmam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.