Şimdi Ara

Google Glass uygulaması Play Store’dan kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İlk olarak 2013 yılında oldukça etkileyici bir tanıtım videosuyla hayatlarımıza giren Google Glass, maalesef raflarda yerini alamadı. Uzun süren süreçlerin ve farklı denemelerin ardından proje iptal edildi. Bugün ise firmanın kendi ürünlerinin gözlük üzerinde çalışması için hazırlanan MyGlass uygulaması Google Play Store’dan kaldırıldı.



    App Store’da duruyor



    Google, kendi hazırladığı Google Glass uygulamalarını kaldıracağını geçtiğimiz yılın sonunda açıklamıştı. MyGlass isimli uygulamanın kaldırılması da bu açıklamanın bir sonucu. Hala App Store üzerinde ulaşılabilen uygulama büyük ihtimalle yakın zamanda oradan da kaldırılacak.



    Bu uygulamanın kaldırılması, Google Glass sahiplerinin Gmail, YouTube, Hangouts gibi firmaya ait servislerden artık yararlanamayacakları manasına geliyor. Uygulamaya halihazırda sahip olsanız bile, Google Glass için sunulan bu servisler 25 Şubat itibariyle kullanılamaz hale gelecek.


    Ayrıca Bkz.Alman mahkemeden Tesla’yı rahatlatan karar: “Ağaç kesim faaliyetleri, devam edebilir”

    Büyük bir heyecanla başlayan Google Glass projesi, böylece son parçalarını da rafa kaldırmış olacak. Google Glass başarısızlık olarak anılacak olsa da yakın gelecekte buradan ilhamla çok daha kullanışlı bir ürün görebiliriz. Tabii ki artırılmış gerçeklik alanındaki yatırımlarda bunu takip edecektir.








  • Sanal gerçeklik zımbırtıları da bir kaç seneye çöp olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AR konusundaki heyecan verici projelerden biriydi.

  • ABD hükümeti baskı yapmış olabilir insanllık her türlü suç için kullanabilirdi. Tabiki yapan yapar ama google yapsaydı şimdiye 1 milyar adet satmıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önümüzdeki 20 yıl içerisinde daha kullanılabilir bir gözlük piyasaya sunulacaktır. google erken hareket etti bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.