Benim anlamadığım bunlar aynı zamanda nasıl buluştu.
Çünkü;
Hatırlarsan ajira uçağı düştüğünde oc6'lı parlamayla geçmişe gitmişlerdi... Çünkü geçmişe gitmeleri çok doğal... Sawyer'lar çünkü ada taşındığı için geçmiştelerdi ve 3 yıl boyunca geçmişte yaşadılar... Ajira ise adanın penceresinden girdikten sonra oc6'lı geçmişe gitti... Diğerleri ise 2008'de düştüler adaya...
Neden geçmişe gittiiler? Çünkü adanın dengesini bulması gerekiyordu... Sawyer'lar ile Jack'ler aynı anda adaya düştüler, aynı yaşantıları yaşadılar ve birbirlerini tamamlayan bir olgu var... O olgu nedir tam olarak bilmesek de gitmeleri kaçınılmazdı sonuçta...
Doğal olarak ajira uçağı adaya girer girmez bizim oc6'lı da uçak içinde parlamayla geçmişe postalandılar... Yani 1977'ye... İşte orada buluşmuş oldular yine
Benim anlamadığım bunlar aynı zamanda nasıl buluştu.
Çünkü;
Hatırlarsan ajira uçağı düştüğünde oc6'lı parlamayla geçmişe gitmişlerdi... Çünkü geçmişe gitmeleri çok doğal... Sawyer'lar çünkü ada taşındığı için geçmiştelerdi ve 3 yıl boyunca geçmişte yaşadılar... Ajira ise adanın penceresinden girdikten sonra oc6'lı geçmişe gitti... Diğerleri ise 2008'de düştüler adaya...
Neden geçmişe gittiiler? Çünkü adanın dengesini bulması gerekiyordu... Sawyer'lar ile Jack'ler aynı anda adaya düştüler, aynı yaşantıları yaşadılar ve birbirlerini tamamlayan bir olgu var... O olgu nedir tam olarak bilmesek de gitmeleri kaçınılmazdı sonuçta...
Doğal olarak ajira uçağı adaya girer girmez bizim oc6'lı da uçak içinde parlamayla geçmişe postalandılar... Yani 1977'ye... İşte orada buluşmuş oldular yine
Şimdi anladım ada rahat etmiştir şimdi.
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
buradan izleyebilirsiniz. zaten nessima.com dan da görebilirsiniz bu resmi sadece oradan almıştım, promoda da bahsettiğim konu geçecek, sakin olun çokm dabüyütülecek bir konu değil sonuçta önüzümüzdeki haftaki promadan bahsediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 5 Mart 2009; 19:15:33 >
"Türk milleti tab'en demokrattır"M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersAdana25+http://aresturk.blogcu.com
Teşekkürler @ares_türk... O zaman hemen incelemeye başlayalım... Çok güzel bağladılar bunu da helal olsun...
Taweret
Mısır mitolojisinde 'Tawaret' (aynı zamanda Taurt, Tuat, Taueret, Tuart, Ta-weret, Taweret ve Taueret) hamile kadınların bebeklerin koruyucusu olan tanrıçadır. Yüzü timsah, vücudu hipopotam, ayakları ise ceylan şeklinde betimlenir.
Arkadan görünümü;
Hakkında başka bilgi bulamadım... Mesela kim yaptırmış eski Mısır'da bunu? Niye yaptırmış?
Ama adadakilerin niye yaptırdığı belli oldu... Yalnız adadaki yapıldığı zaman ne zaman? Eski olması lazım ancak bebekler eskiden de mi ölüyordu? Bu bölümde sanki 80'lerde birşeyler olacak ve o yüzden bebekler doğmayacak gibi bir hava verilmek istendi...
Hayır dicem şimdi kadın adadan çıktı, dışarda hamile kaldı tekrar geldi ama öyle birşey de yok...
Eskiden de bebekler ölüyorsa bu bölümdeki neden ölmedi? Bunu nasıl açıklayacaklar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 14 Mart 2009; 11:15:17 >
O heykel var ya o heykel. Kaç defa dedim eski uygarlıklara bağlayacaklar diye. Al işte çıktı. Atlantis, mu ya da mayalar. Bu üçünden biri ile alakalı çıkmazsa bu olaylar ben de bi şey bilmiyorum
Yarım kaldı bu arada. Yarısını izledim. Şimdi çıkmam lazım. Yarısını da gelince izleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 5 Mart 2009; 19:18:07 >
kate,ana lucia ve jülietide götürdü son olarak sawyer ama nasıl olduda shannonu sayide bıraktı ilginç
bu arada bu bölümde "ben"de doğmuş oldu,zaten juliet'in niye kendisine ait olduğunu düşündüğüde anlaşılmış oldu bu bölümde....
ve ben'in babasıda horace olduğuna göre bence horace'de-jacoop kara duman amcamızın ta kendisi,jacop oğlu ben'e kıyamadı ama birinin ölmesi gerekiyordu ada için,o yemde,john locke oldu...the end
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Mart 2009; 19:26:47 >
kate,ana lucia ve jülietide götürdü son olarak sawyer ama nasıl olduda shannonu sayide bıraktı ilginç
bu arada bu bölümde "ben"de doğmuş oldu,zaten juliet'in niye kendisine ait olduğunu düşündüğüde anlaşılmış oldu bu bölümde....
ve ben'in babasıda horace olduğuna göre bence horace'de-jacoop kara duman amcamızın ta kendisi,jacop oğlu ben'e kıyamadı ama birinin ölmesi gerekiyordu ada için,o yemde,john locke oldu...the end
Horace benjamin'in babası değil ki ? Doğumunu falan gösterdiler. Annesi ölüyor.
eski bölümlerde hatırlarsan ormanlık arazide benjamin daha önce doğmuştu zaten, doğan bebekle ilgili şimdilik bir teori üretemedim ama kesinlikle benjamin değil.
"Türk milleti tab'en demokrattır"M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersAdana25+http://aresturk.blogcu.com
ben in doğuşunu önceki bölümlerde görmüştük, hatta ben ve babasını adada karşılayan horace idi. bu doğan çocuk zannedersem ethan olabilir, bir iki yerde okumuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
şahane bi bölümdü,teoriler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 5 Mart 2009; 19:34:30 >
Arkadaşlar bu bölümde doğan çocuk BENJAMİN DEĞİL!!!
Nerden çıkardınız bunu? 3. sezonu izlemediniz galiba hiç... Ya da bölüm atlayarak geldiniz... Ben'in doğumunu, annesini ve babasını zaten fazlasıyla izledik...
Bu çocuk başla birisi... Ama çıkar yakında kokusu kim olduğunun...
Ayrıca çok önemli bir şey daha var.... Sawyer'lar ebediyen orada kalamazlar... Kalmamaları gerekiyor... Yoksa karışıklık olur... Ancak tahmin yürütürsek 1980'lin başlarına kadar kalıyorlar sanırım aynı yerde... Çünkü maden daha açılmadı ve şu Marvin Candle da henüz yok piyasada...
Bu durumda ne olacak? Yeniden geleceğe mi gidecekler? Adadan dışarı mı çıkacaklar? Yoksa Benjamin gazla Sawyer'ları da mı öldürdü?
Mümkün değil; çünkü Benjamin o zaman tanırdı Sawyer'ları... O zaman belli ki Sawyer'lar tekrar geleceğe gidecekler...
Ya da hiç beklenmedik bir şekilde geçmişe...
Lockerz Dünyasına Katılmak İstiyorsan Tek Yapman Gereken Buraya Tıklayıp Mail Adresini Göndermek!
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
Keşke dizinin süresi biraz daha uzun olsa, seyretmeye başlıyorum, bakmışım yarısına gelmişim, sonra birden bitiveriyor. Her bölüm en az 1 saat kadar olsa daha doyurucu olabilir.
benimde belki unutkanlıktan dolayı olabilir geneldehareketli bölümler iyidir diye bir izlenmim var ama benim izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim şuan gerçekten ok farklıydı...
LOST "Season 5 Revealed" Sky1 HD (SPOILERS) Part #1 10 dakikalık bir gösterim, link ve bir saptama spoiler da
http://www.youtube.com/watch?v=OOAnuTDzqKk 7.10 dakikada desmonda a yöneltilen soruya evet demesi galiba desmond un adaya dönüşü olarak nitelendirmemiz yanlış olmayacaktır. spoiler]
arkadaşlar bu bölümde farkettimde sawyerin richardla konuşması ..
bian sawyerı richardın yerine koydum şöyle düşünebiliriz richarda söylediklerimizin aynısını sawyer için söyleyecektik aa bu adam gelecektede gördük geçmiştede hiç yaşlanmıyo herşeyi biliyo vb....yani bunun nedeni zaman kaymaları.belkide o zaman kaymalarını önceki sezonlarda bizlere göstermiyolardı :S ama bi fark var richard arada bazı şeyleri hatırlamıyor.sawyer ona olanları takır takır anlatırken bian richard gibi hissettim sawyeri richardıda sawyer gibi mahsur kalmış biiri :)
daha önce konuşulmuşsa,tartışılmışsa k.bakmayın ^^ çok fazla giremiyoryum internete
bu bölümde göremedik dharmaya nasıl dahil oldular ama eminim önümzdeki bölüm anlıcaz..
bizim kızıl ın ceset nereye ve niye kayboldu ki..var mı bunun bi açıklaması
doğum nasıl gerçekleşti diye sorcam ama..o heykelin ne işe yaradığını düşünrsek eğer demekki heykel yıkılmamıştı o zamanlar o yüzden doğurma serbest idi
burda kısır döngüden bi parça gördük yine bizim faraday kızıl ın bebekliğini gördü...ve o tarihlerde demiş muhtemeln dediklerini..ama işte insan soruyor..tamamda bu döngünün bi girişi olmalı ama nerese
4 güne 3 yıl diye yırtındık burda nasıl geçtiler ne yaptılar diye..sonunda gayette mantıklı bir açıklama izledik..sonuçta dışarda 3 yıl geçmiş ama senrasitler bizi biraz ters köşe yapıp dışarda 3 yıl adada 4 gün diye düşünmemeize neden oldular..burda haybeye kafa patlatmışız
ve herkesin merak ettiği gibi bu bebek reel zamanda kim?
9. bölüm spoiler
Orijinal boyut için tıklatın
bu kim
bizimkiler kutlama yapıyor heralda..yada dizi ile ilgili bi sahne..tam kavrayamadım
hurley şef olmuş yahu nasıl güvenipte oldular bunlar
geçen bölümde pilot bayanı almış denmişti..buda teyit eder bir resim...
9. bölüm final sahnesi olabilecek bir foto
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 5 Mart 2009; 20:33:19 >
hayır...zaman göreceli bi kavramdır zaten...yani saniyeyi dakikayı biz belirlemişdir..bir yıl bizim için 365 gün desek mesela mars için bu süre farklıdır..o yüzden zaman göreceli bi kavramdır...şimdi sawyerda bi sayaç olsa bir gün tamamlasa adada 24 saat geçer dış dünyada 24 saat geçer..sadece ada dünyadan farklı zamanda hareket ediyor ama dünya üzerinde yine...
yanlışım var ise, aksi bi durum söz konusu ise lütfen düzeltin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 5 Mart 2009; 20:37:52 >
Bölüm çok iyiydi. Ne kadar çok hareketli olmasa da değişik bir bölümdü. Sevdim
Heykelin k.çını da olsa gördük yeter bize
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |
Benjamin olamaz----->Doğumunu gösterdiler Faraday olamaz------>Anası Eloise (kendimle çeliştim ama napalım :)) Charlotte olamaz------>Zaten doğmuş Miles olabilir de olmayabilir de--->Babası Dr. (adını unuttum yav (:)'sa olamaz. Değilse olabilir. Desmond İskoçya'da doğdu diye biliyorum. OC6'lısı olamaz. Gene en mantıklısı Miles
@arseniCem Yaşasın DH gücü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smd -- 5 Mart 2009; 21:06:43 >
Beyler diziyi nerenizle izliyorsunuz.Doğan çocuk Faraday nasıl olsun.Annesi daha bir bölüm önce açıklandı ya Birde bazılarınız Desmond'ın annesi o demiş.Hatta Miles'ın annesi diyen bile var Hadi bir kaç sezon öncesi olsa tamam diyicem de daha 1-2 bölüm,1-2 hafta geçti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mqos -- 5 Mart 2009; 21:10:53 >