Şimdi Ara

Katlanabilir Huawei Mate Xs, 24 Şubat tarihinde tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei yeni ürünlerini duyurmak için 24 Şubat tarihinde çevrimiçi bir basın etkinliği düzenleyecek. Mobil sektörle ilgili güvenilir bilgiler veren @RODENT950 isimli Twitter kullanıcısına göre Çinli şirket etkinlik kapsmında ikinci katlanabilir telefonunu tanıtacak.



    Ayrıca Bkz.Şık tasarıma sahip Vivo Z6'nın basın görselleri yayınlandı



    Huawei Mate Xs olarak lanse edilmesi beklenen telefonun önceki versiyona göre ne gibi değişiklikler sunacağı belli oldu. Cihaz, Kirin 990 5G platformundan güç alacak. Bu sayede beşinci nesil ağları destekleyen piyasadaki ilk katlanabilir telefonlardan biri olacak. Gelelim en önemli değişikliğe.





    Menteşe artık daha sağlam



    Huawei Mate Xs'in menteşe kısmı daha dayanıklı hale getirilirken cihazın içine toz ve pislik kaçmayacak şekilde değiştirildi. Katlanabilir telefonun Samsung Display tarafından tedarik edilen ekranında da bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Ekrandaki koruyucu film artık çok daha sağlam.



    Son olarak Huawei Mate Xs'in 65W SuperCharge hızlı şarj teknolojisini destekleyen daha yüksek kapasiteli bir batarya ile piyasaya sürüleceğini ekleyelim.








  • Hala mı Kirin 990... Bi bitmedi be.

    Getir oradan Kirin 1xxx i artık hadi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.