Şimdi Ara

Sony, koronavirüs kaygıları nedeniyle PAX East etkinliğine katılmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz hafta, Sony’nin ABD'nin Boston şehrinde 27 Şubat’ta başlayacak PAX East etkinliğine katılacağını ve burada The Last of Us Part II’nun (TLOU Part II) oynanabilir demosunu hayranların beğenisine sunacağını duyurmuştuk.



    Ayrıca Bkz.Google Stadia telefon desteğini genişletiyor



    PlayStation 4 için çıkacak diğer oyunların da demosuna göz atma fırsatı verilecek etkinlik için Sony, ne yazık ki kendi adına kötü bir haber verdi. Şirket bu kapsamda yaptığı açıklamada, “Bugün, Sony Interactive Entertainment’ın aldığı bir kararı duyurmak istiyoruz. Şirketimiz, Kovid-19 virüsünün neden olduğu kaygılar nedeniyle ne yazık ki bu yıl düzenlenecek olan PAX East etkinliğine katılamayacak. An be an değişen süreç sebebiyle almış olduğumuz bu kararın en mantıklı çözüm olduğunu düşünüyoruz. Etkinliği iptal etmekten derin üzüntü duyuyoruz. Ancak küresel işgücümüzün sağlık ve güvenliği bizim için her şeyin üzerindedir.” ifadeleri kullanıldı.





    TLOU Part II’nun geliştiricisi Naughty Dog da Twitter üzerinden yaptığı açıklamada üzüntülerini dile getiririken oyunculardan 29 Mayıs’a kadar dişlerini biraz daha sıkmalarını rica etti. Hayranlardan anlayış beklediklerini ifade eden stüdyo, oyunun çıkış tarihine yakın önemli paylaşımlar yapacağını belirtti.






    Geçen yıl E3 fuarına katılmayan Sony, bu yılki fuarı da es geçecek gibi görünüyor. PAX East etkinliğini de iptal eden şirket, böylece arka arkaya üç önemli etkinlikte yer almamış olacak.








  • Sony yeni konsolunuda virüs nedeniyle 2021 erteleyebilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.