Şimdi Ara

GeForce NOW hizmetinden Cyberpunk 2077 sürprizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Beta sürümünden çıktıktan sonra Activision Blizzard ile ortaklığını kaybeden Nvidia’nın bulut oyun hizmeti GeForce Now büyük bir sürpriz yapacak. Çıktığı ilk gün Cyberpunk 2077 oyunu oynanabilir olacak.



    Cyberpunk 2077 sürprizi



    Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Cyberpunk 2077, GeForce Now için iyi bir pazarlama fırsatı olacak. GeForce Now bilindiği üzere düşük donanımlı cihazlarda üst seviye oyunları akıcı oynamanıza imkan tanıyor. İnternet hızına bağlı olan bu avantaj yeni çıkan oyunları eski sistemlerinizde veya mobil cihazlarınızda oynamanızı sağlayacak.



    Ayrıca Bkz.Twitter, hikayeler oluşturan Chroma Labs girişimini satın aldı



    CyberPunk 2077 oyunu da haliyle üst seviye konfigürasyon gerektiriyor. GeForce Now üzerinde oynanabilir olması farklı kitleleri de kendisine çekebilir. Nvidia sadece MacOS, Nvidia Shield ve Android cihazlara Cyberpunk 2077 oyununu sunacağını açıkladı. PC için bir gelişme mevcut değil.



    17 Eylül tarihinde yayınlanacak oyun için GeForce Now hizmetine katılım artacaktır. Ücretsiz abonelik sadece 1 saat oturum süresi sunuyor. 5.5 Avroluk abonelik ise 6 saatlik oturum ve RTX desteği sunuyor.



     








  • kan para ulan bi cifors nav
  • Hangi platformdan izin verecek? Örneğin x oyuna Epic’den sahip olanlar oynamak istediklerinde sistem Steam üzerinden sahip olunmasını isteyebiliyor, yani Epic’den açmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en uygun rtx li ekran kartı 3000 tl civarı, rtx li bir sistem kuracaksanız monitör dahil 7000 tl den başlar yaklaşık. 5,5 euro ise 36 TL civarı ediyor. Bugünün parasıyla yaklaşık 194 ay ediyor o da 16 yıl demek. Oyunları da uygun fiyatlı zamanlarında alırsanız çok karlı bir iş, tabi o arada ölü de olsa sistem kurmak lazım. Donanım piyasasını düşürecek bir teknoloji bu.

  • Geforce Now fiyatı 5.5€ olarak kalmayacak. Zaten altında da diyor limited time offer diye. Şimdi insanlara denemeleri için 90 gün deneme vs. veriyorlar ama ücretli insan sayısı artınca belli bir kitleye ulaşınca fiyatı artacak orası kesin. Yoksa kendi ekran kartı satışlarını baltalarlar. İçindeki Nvidia Tesla P40 ekran kartı GTX 1080 Ti'ın profesyonel ve üst modeli, 7.000 TL'lik RTX 2080'in performansına denk üstelik 24GB video belleği vs.İşlemci olarak da 9700K gibi performans veren Intel CC150 işlemci var bu sistemi bugün toplasan sadece İşlemc ve Ekran kartı 10.000 TL ediyor hem türkiye için 36 TL hem de avrupai ülkeler için 5.5€ çok düşük kalıyor. Ha keşke hep böyle kalsa ama en fazla 1 sene böyle kalır sonra artar fiyatı.

  • Oyun havuzu sadece kendi içerisindeki oyunlar vesaire olursa 12 boyunca alınıp kullanılabilecek bir sistem olmaz en azından bizim için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bellece45

    Geforce Now fiyatı 5.5€ olarak kalmayacak. Zaten altında da diyor limited time offer diye. Şimdi insanlara denemeleri için 90 gün deneme vs. veriyorlar ama ücretli insan sayısı artınca belli bir kitleye ulaşınca fiyatı artacak orası kesin. Yoksa kendi ekran kartı satışlarını baltalarlar. İçindeki Nvidia Tesla P40 ekran kartı GTX 1080 Ti'ın profesyonel ve üst modeli, 7.000 TL'lik RTX 2080'in performansına denk üstelik 24GB video belleği vs.İşlemci olarak da 9700K gibi performans veren Intel CC150 işlemci var bu sistemi bugün toplasan sadece İşlemc ve Ekran kartı 10.000 TL ediyor hem türkiye için 36 TL hem de avrupai ülkeler için 5.5€ çok düşük kalıyor. Ha keşke hep böyle kalsa ama en fazla 1 sene böyle kalır sonra artar fiyatı.
    Stadia ile rekabet iyice kızışınca fiyatlar ucuzlar bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olması gereken de bu zaten. Oyunlar geliştikçe daha fazla yer, daha fazla kaynak istiyor. Ve oyunculardan daha fazla para da. En aktif oyuncuların yaş ortalaması 12 ila 22. Bu yaştaki gençlerin, çocukların kendi paralarını kazanmaları mümkün değil dolayısı ile aile için büyük bir yük oyuna para yatırmak. Konsol ve oyun sistemlerinin fiyatlarının el yaktığı oyun fiyatlarının da alıp başını gittiği bir dönemde Cyberpunk gibi bir oyunu sadece zengin ve elit bir zümre oynayabilir. Bu dengesizlik devam ederse oyun dünyasının gittikçe batacağının garantisidir. Bulut sistemi oyun dünyasını kurtaracak ve oyuncular arasındaki hiyerarşiyi aza indirip herkesin her oyunu en iyi ayarlarda oynama hakkına sahip olmasına sağlayacak yegane şey. Yakında rakipleri de çıkar. Bir bilgisayar alacaksanız oyun için değil iş için alın. Konsol almayı ise pek düşünmeyin artık. Ya da nostalji seviyorsanız alın ve oynayın. Zira plak ve dvd çalarlar gibi onlar da antika olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 20 Şubat 2020; 18:27:14 >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Asıl sorulması gereken bu işte. Ben mesela bu oyunu GOG'dan almak istiyorum. Steam'e para kazandırmak istemiyorum. Umarım bunun cevabını da paylaşırlar.

  • "Aaabi masa 6'yı yarım saat uzat"

    Ayrıca "Çıktığı ilk gün Cyberpunk 2077 oyunu oynanabilir olacak." nasıl? 2.gün oynayamayacak mıyız? Oyunun oynanış süresi 24 saatten fazla deği mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Stadia ile rekabet iyice kızışınca fiyatlar ucuzlar bile

    Alıntıları Göster
    Stadia ile rekabetlik bir durum yok Stadia oyun konsolu gibi birşey onun mağazasından satın alıp oynuyorsun, Geforce Now'da zaten sende olan oyunları oynuyorsun. Stadia hem daha pahalı hem daha kötü işleyiş olarak, Geforce Now şu an hem daha ucuz hem daha iyi.
  • Yine de ben Google Stadia ile rekabet edebileceğini düşünmüyorum burada oyunlara sahip olmak gerekiyor, ülkemizde çok pahalı oyunlar bunlar. Stadia için bu durum böyle değil Stadia bir paket halinde oyunlar da sunacak. Hele Stadia da 90 günlük premium deneme verirse ooohhh

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.