Şimdi Ara

The Witcher Dizisinde Vesemir Rolü İçin Daha Önce Mads Mikkelsen ve Michael Keaton ile Görüşülmüş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Birkaç aydır tüm dünyada oldukça popüler olan The Witcher'ın dizisi, geçtiğimiz Aralık ayında Netflix üzerinden yayınlanmıştı. Dizide çoğu oyuncunun görmediği beklediği karakterlerden Vesemir ise ikinci sezonda büyük bir ihtimalle karşımıza çıkacak. 
     
    Vesemir rolünü kimin oynayacağı ise elbette en çok merak edilen konu. Geçtiğimiz hafta rolün resmi olarak Mark Hamill'a teklif edildiği söylentisi çıkmıştı. Şimdi de resmi olarak daha önce kimlere teklif edildiği açıklandı. 
     
    Vesemir rolü için daha önce Mads Mikkelsen ve Michael Keaton ile görüşülmüş ancak açıklanmayan bir sebepten dolayı ikisi de rolü reddetmiş. The Witcher dizisi duyurulduğundan bu yana çoğu kişi Mads Mikkelsen'i Geralt rolünde görmek istiyordu. Mads Mikkelsen'i Geralt olmasa da Vesemir rolünde görmeyi ister miydiniz, sizlere soralım.
     
    Dizinin ikinci sezonu 2021 ayında yayınlanacak. İkinci sezondan önce ise Vesemir'in ana odak olduğu bir animasyon yayınlanacak. Mark Hamill'ın da Vesemir rolü konusunda istekli olduğunu daha önce görmüştük. İlerleyen süreçte, olumlu veya olumsuz bir şekilde resmi bir açıklama yapılacaktır. 
     








  • Mads'in yerinde olsam ben de reddederdim. Adam Witcher olacak kabiliyette, tamam Vesemir de ustamız ama Witcher'ı oynamaya layık bir insan.
  • Harbiden Mads de daha çok Geralt tipi var ama Vesemir rolü geliyor .Gerçi Anson Mount en doğal witcher olurdu ya .Neyse Mads belki Vesemir rolüne de yakışabilir gorecez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.