Şimdi Ara

Metro Exodus'a İşitme Engelliler İçin Altyazı Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yapımcılığını Deep Silver ve 4A Games'in üstlendiği Metro serisinin yeni oyunu Metro Exodus'a işitme engelliler için altyazı seçeneği eklendi. Klasik bir altyazıya göre daha detaylı olması ise, sosyal medyada güzel tepkilere yol açtı.
     
    Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz gibi işitme engelliler için altyazı eklendi oyuna ancak alışılmış bir şekilde değil. Etraftaki sesleri tanımlamak dışında etrafınızda bir tehdit olduğunda, ne tarafta ve ne kadar uzaklıkta olduğuna kadar ayrıntılı bir şekilde açıklanmış. İşitme engellilerin oyunun atmosferini daha iyi hissedebilmeleri için gayet güzel bir yöntem.
     
    Bunun dışında oyuna gelen güncelleme ile oyundaki çınlama sesini de kapatabiliyorsunuz. Her ne kadar atmosferi ve kötü durumu hissettirmek için yapılmış bir özellik olsa da bazı oyuncular ciddi anlamda bu sesten rahatsız oluyor.
     
    Metro Exodus 2019 yılının başlarında PC(Epic Games), PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı. Oyun geçtiğimiz günlerde de Steam'de yayınlandı.
     
     
     








  • Birde görme engelliler için ekran okuyucu modu getirseler keşke. Zor bir şey değil, Code 7'de yaptı bunu. The Division 2'nin menüsünde bile var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.