Şimdi Ara

Wolcen: Lords of Mayhem, Steam'de En Çok Eş Zamanlı Oyuncuya Sahip 7. Oyun Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini WOLCEN Studio'nun yaptığı Wolcen: Lords of Mayhem, 13 Şubat'ta erişime açılmıştı. Ancak oyunun çıkışında bazı sorunlar mevcuttu. Dün itibarıyla bu sorunların çoğu düzeltildi. İşin ilginç yanıysa sıkıntılı bir çıkış yapmasına rağmen oyuncuların bu oyuna gösterdiği ilginin son derece yüksek olması.
     
    Wolcen: Lords of Mayhem şu anda yaklaşık 92.000 kişi tarafından oynanıyor. Son 24 saatteki eş zamanlı oyuncu sayısı ise 127.542. Bu oyuncu sayısı ile Wolcen: Lords of Mayhem, Steam'de en çok eş zamanlı oyuncuya sahip yedinci oyun olmuş oluyor. Üstünde Rainbow Six Siege, altında ise Destiny 2 bulunuyor. 
     
    Wolcen: Lords of Mayhem'in bu zamana kadar ulaştığı en yüksek oyuncu sayısı ise geçen ay yakaladığı 1825 oyuncu. Oyunun o sırada erken erişimde olduğunu hatırlatalım. Wolcen: Lords of Mayhem'a şu anda Steam üzerinden erişebilirsiniz.
     




  • İlk paragraftaki cümle hataları beni benden aldı. Neredeyse her haber altında uyarılıyorsun Özgür ama aynen devam etmeyi de başarıyorsun. Tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet keyifli, boss lar zorlayıcı ve yenince insanda bir tatminlik hissi bırakıyor. Diablo 4 gelene kadar her türlü oynanır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.