Şimdi Ara

Nvidia ve Activision Blizzard anlaşmazlığı netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Nvidia'nın bulut sunucular üzerinden düşük konfigürasyonlu cihazlarda da oyun oynatmasını sağlayacak GeForce Now hizmeti sancılı başlamıştı. Daha ilk hafta Activision Blizzard tüm oyunlarını hizmetten çekmişti. Anlaşmazlığın detayları belli oldu. 



    Sözleşme bitti



    Nvidia ortada bir yanlış anlama olduğunu ifade ediyor. Activision Blizzard beta süreci boyunca GeForce Now hizmetine destek vermişti ancak yapılan sözleşme sadece bu süreci kapsıyordu. 



    Ayrıca Bkz.Google'dan Apple News+ rakibi geliyor



    Yani hizmet herkese açıldığında ya yeniden sözleşme yapılması gerekiyordu ya da Nvidia'nın oyunları kaldırması gerekiyordu. Activision Blizzard ticari bir sözleşme yani gelir ortaklığı talep ettiği için ikincisi gerçekleşti. 



    Henüz işin başında olduğu için GeForce Now hizmetinin gelecek dönemde ne kadar başarılı olacağı merak konusu. Ücretli ve ücretsiz iki abonelik türü belirleyen hizmetin büyük gelirlere ulaşması durumunda Nvidia ticari sözleşmelere razı olabilir.  Zaten firma bu tarz konularda toleranslı olacağını üstü kapalı ifade ediyor. 








  • Bence nvidianın kimseye para vermesine gerek yok. Sonuçta oyun satmıyor server hizmeti veriyor

  • Neden para versin ki. Oyuncu zaten oyunu almis blizzarddan, nvidiadan da bilgisayar kiraliyor. Cakallara bak ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia oyun bilgisayarı diye ürününü piyasaya sürmeliydi. hiç oyun eklemeye gerek yoktu. Steam hesabındaki oyunları oyna geç. Gerçi 24 mb hızım ile çöp görüntü alıyordum..

  • Blizzard para koparmaya çalışmış. Para vermesine gerek yok oyuncu oyunu satın aldıktan sonra istediği donanımda oyununu oynar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia kimseye para falan vermez.

  • Saçmalığın daniskası. Adamlar Valve (Steam), Epic Games (Store) ve Ubisoft (Uplay) ile anlaşıp oyunları server üzerinden oynatıyorlarsa bu yapımcıları neden ilgilendirsin ki ? Aç gözlü Activision şaşırtmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde inşallah nvidia üzerine para ister oyun şirketlerinden. Sistemlerinde yer vermek için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın bir gün blizzard activision yeni call of duty çıkarınca optimizasyonu biraz zor yaparlar ?? nvidia bunları 2 gün sallandırır 3. gün yola gelirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    nvidia oyun bilgisayarı diye ürününü piyasaya sürmeliydi. hiç oyun eklemeye gerek yoktu. Steam hesabındaki oyunları oyna geç. Gerçi 24 mb hızım ile çöp görüntü alıyordum..
    Bedava sürümü mu kullandin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet. satın almak için deneyecektim android telefonda steam hesabımdaki pupg oynayamadım pc de ise sürekli çözünürlük düşüyordu. 24 mb var lakin kablosuz olduğu için bağlantı hızının düşmesininde etki ettiğini düşünüyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Bende 24 mb fiber kullanıyorum ama kablo ile bağlı dediğiniz gibi kablosuzda çözünürlük çok sık düşüyor kablolu bağlantıda başka bir cihazdan yada gene aynı cihazdan neti zorlayacak işlem yapılmadığı sürece çok nadir çözünürlük düşmesi yaşanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.