Şimdi Ara

Apple, 2020’de 100 milyondan fazla AirPods satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni sonuçlanan bir araştırmaya göre Apple, 2020 yılı içerisinde 100 milyon adetten fazla AirPods satacak. Counterpoint Research tarafından yürütülen araştırma, Apple’ın kablosuz kulaklık alanındaki baskınlığını bir kez daha sağlamlaştırmış oldu. Apple, şu an için pazarın yüzde 50’den fazlasını kontrolünde tutuyor.



    2019’un dördüncü çeyreğinde araştırmaya göre yüzde 50’den fazla büyüyen tam kablosuz kulaklık kategorisi, ortalama satış sayısının 50 milyon adet civarında olduğu bir sektör hâline geldi. Apple’ın pazar payı, son çeyrekte yüzde 44 artarak lider pozisyonunu sürdürüyor. İkincilik konumunda ise Xiaomi yer alıyor ve onu Samsung takip ediyor.





    Pazar payını daha detaylı incelersek, 100 dolar üzerinde fiyata sahip tam kablosuz kulaklıklar alanında Apple’ın baskınlığı daha da artarak yüzde 70 seviyelerine ulaşıyor. 100 doların altında ise ciddi bir rekabet söz konusu. Bu alanda kimsenin açık ara liderliğinden bahsedilemiyor fakat Xiaomi’nin önde olduğunu söyleyebiliriz.





    Counterpoint Research raporuna göre, Apple 2020’de ciddi bir rakiple karşılaşmayacak. Asıl rekabet, Apple’ın ardından gelen firma olmak için Samsung ve Xiaomi arasında gerçekleşecek. Apple’ın 2020 içerisinde ulaşacağı satış hedefinin ise 100 milyon adet civarında olması bekleniyor. 



    Ayrıca Bkz.Boring Company, Las Vegas’taki ilk tünelinin kazısını tamamladı



    Apple şimdiye kadar standart AirPods modelini kablosuz şarj gibi ekstralarla zenginleştirmenin yanında AirPods Pro modelini de tanıtarak önceki modelde eksik olan kısımları tamamlayarak daha yüksek bir fiyatla satışlarına devam ediyor. 








  • Piyasadaki en iyi kablosyz kulaklık kesinlikle.

  • Meali indirim falan beklemeyin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görüntüsü kötü bence buds daha iyi duruyor kulakta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri olup bilgisi olmayan bir insanın güzel bir örneğini görüyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.