Şimdi Ara

Realme X50 Pro, 90 Hz Super AMOLED ekrana sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme yakında yeni amiral gemisi telefonunu piyasaya sürecek. Şirket kısa bir süre önce Realme X50 Pro isimli cihazın 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisini destekleyeceğini açıklamıştı. Şimdi ise ekran teknolojisi konusunda bazı detaylar paylaştı.



    Ayrıca Bkz.Lenovo’nun oyuncu telefonu AnTuTu’da 600 bin puanı aşıyor



    Realme X50 Pro beklenildiği gibi 90 Hz tazeleme oranı sunan Super AMOLED ekran ile gelecek. Her ne kadar 90 Hz çoğu kullanıcı için fazlasıyla yeterli olsa da akıllı telefonda 120 Hz ekran görmeyi umanlar vardı. Ama daha düşük tazeleme oranı kesinlikle cihazın pil ömrüne olumlu yansıyacak.





    24 Şubat'ta tanıtılacak



    Realme X50 Pro, Çinli şirketin Snapdragon 865 yonga seti ile güçlendirilmiş ilk telefonu olacak. Aynı zamanda 5G bağlantısını destekleyeceğini de belirtelim. Son sızıntılara göre cihaz 12 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB depolama alanıyla sunulacak.



    Arka kamera sistemi ile ilgili çok fazla bilgi yok. Ancak 108 megapiksel ana senör içeren dörtlü kamera teknolojisi ile geleceği söyleniyor. Eğer işler planlandığı gibi giderse Realme X50 Pro, 24 Şubat'ta düzenlenecek çevrimiçi lansman etkinliğinde resmi olarak duyurulacak.




  • bu nasıl pro.realme x50 5G yeni nesil orta segment işlemci ve 120 yenileme hızına sahip.pro versiyonu 90 yenileme hızına sahip.

  • F/P oranı yüksek telefonlar çıkarıyorlar. Xaomi iyice azıttı, 4 yıldır Xaomi kullanan birisi olarak bu sene telefonu büyük ihtimalle Realme ile değiştireceğim. Telefonun 90hz yada 120 hz olması benim açımdan hiç önemli değil. İnsanlara durmadan yeni gereksinim sunuyorlar =) Kamera + ses ve ekran kalitesi benim için en önemli unsurlar. Ekran hızı 60 olması daha iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.