Şimdi Ara

Disney; Oyun Geliştiricilere, Yeni IP'ler Yapma Konusunda Davette Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Star Wars, Marvel gibi yapımların sahibi Disney, yeni oyunlar yaratabilmek için oyun geliştiricilerine davette bulundu. Bu davetin en büyük sebebi Star Wars Jedi: Fallen Order ve Marvel's Spider-Man oyunlarının başarısı.

The Hollywood Reporter'a konuşan Disney'in yöneticilerinden Sean Shoptaw, oyun geliştiricileri ile birlikte "gerçekten benzersiz şeyler" yaratmak istediklerini açıkladı. Bu kararda en büyük etken Star Wars Jedi: Fallen Order ve Marvel's Spider-Man oyunlarının satış başarısı. Disney'in şu anda Electronic Arts ve Square Enix ile oyun konusunda ortaklıkları bulunuyor. 

Belli ki Disney elindeki diğer markaların da başka oyun yapımcıları ile oyun sektörüne girmesini umuyor. Sizce Disney'in sahip olduğu hangi yapımın oyunu gelse kaliteli olur?

• Fallen Order iyi ki tutuldu artık b... çıkarana kadar yaparlar.
  • Star Wars 1313’ü tekrar diriltmek ile başlayın bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallen order oynuyorum az kaldı bitmesine efsane olmuş oyun respawn bu işi biliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha geçen okuduk. Nintendo kalkmış bunlara Sora'yı Smash Brosa getirelim talebinde bulunmuşta beyefendiler kabul etmemiş. Sanki Sora için sinema, oyun üçlemesi yapacaklar ahanda bal gibi biliyorum turşunu kuracaklar on yıllarca ortalıkta görünmeyecek.
  • Star Wars fanı değilim ama Fallen Order'dan aşırı keyif almıştım onun gibi oyunlar geldiği sürece her türlü oynanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.