Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 rekor derecede küçük bir ön kamera ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un dün akşam saatlerinde yeni amiral gemisi serisi Galaxy S20'yi tanıtmasının ardından gözler Xiaomi'ye çevrilmiş durumda. Şirketin yarın görücüye çıkaracağı Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro modelleriyle ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi yaklaşan amiral gemisi Mi 10'un resmi görselini paylaştı



    Rakip cihazlara göre çapı daha küçük



    Koronavirüs salgını nedeniyle yarın çevrimiçi konferans şeklinde gerçekleştirecek olan Xiaomi Mi 10 lansmanında, Çinli şirket Samsung'un gölgesinde kalmak istemiyor. Birçok yeni teknoloji ile gelecek olan Mi 10 serisiyle ilgili gelen son haber ise ön kameranın rekor derecede küçük bir çapa sahip olacağı yönünde.





    Xiaomi daha önce Mi 10 modellerindeki ön kamera deliğinin küçük olacağını belirtmişti. Yeni sızan bir görselde ise selfie kamerası deliğinin 1.74mm çapında olduğunu gösteriyor. Bu da benzer tasarıma sahip diğer akıllı telefonların ekranına yerleştirilen ön kamera çaplarının yarısı demek. Üreticilere göre ön kamera delikleri giderek küçülecek ve yerini ekran altı kamera teknolojisine bırakacak. Dolayısı ile Xiaomi'nin de bu yönde çalışmalar yaptığını söyleyebiliriz.








  • Saçma...

  • Şu an belki olaya "abi kamera deliği var mı yok mu?" tarzında yakşalıyor olabiliriz. Ancak işlevselliğini yitirmeden, kalite düşürmeden lens penceresini yarı yarıya küçültmek güzel bir teknolojik gelişme bence 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ön kamera deliği olayını en iyi Meizu çözecek gibi. Çerçevesini de pil tüketime göre rengi azalsa bildirim çubuğunda pil göstergesinden farklı birşey olmayacak. Tek video izlerken yada oyunlarda çözümleseler ekran altı gibi gözükse çok yönden kullanıcıyı tatmin edecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevemedim bu cihazı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 MP

  • Corona ediyşin ne zaman gelir acaba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.