|
Bildirim
|
Buralarda harcanıyorsun ne diyeyim emeğine sağlık.
|
Bizim Türklere hiç bir şeyi beğendiremezsiniz her zaman kötülemeye yer ararlar başkalarının başarılarını kıskanırlar.
Ellerine sağlık güçlü bir atmosferi olmuş bu haliyle bile demo olarak insanın oynayası geliyor hele etraftaki yazıları Türkçe gördükçe insan gururlanıyor. |
Guzel calisma
|
Estağfirullah abi sağolasın bilinen bütün kingler toprağın altında. Yorumlar için elinize sağlık arkadaşlar.
|
@Mutlak.sıfır, teşekkürler.
======================= BSC ve DH'de oyun bölümlerinde takılan neredeyse herkes ilk açıldığında konuya ilgi duyup yorumlarını yapmışlardı ancak yönetim tarafından konunun haber değeri taşıdığını görmek çok güzel. Süreçle alakalı detaylar ve SS'ler için konu forumun "Oyun Geliştirme" bölümünde mevcut. Haberde içeriğinde linki verilmiş aynı zamanda. |
Güzel olmuş. Oyundaki ögeler çok hoşuma gitti. Yazı tahtasının üstündeki İstiklal Marşı ve Atatürk portresi, yazıların Türkçe olması gibi detaylar çok hoşuma gitti. İzledikçe insanın oynayası geliyor.
|
Mesleğime ilk başladığım yıllarda keşke beni sabah akşam eleştiren insanlar olsaydı da bu kadar geç öğrenmezdim çoğu şeyi. Eleştirmek iyi-kötü taraflarını söylemek var olanı daha da iyi yapmasına vesile olur, pohpohlamak ise sadece o anlık mutluluk yaşatır bunları kavradığınız gün zaten böyle şeyler de yazmazsınız.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 11 Şubat 2020; 20:38:15 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 11 Şubat 2020; 23:8:30 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |