Şimdi Ara

iPhone 9 modeline koronavirüs engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çin'de başlayan ve dünya gündemini sarsan koronavirüs salgını can almaya devam ederken teknoloji dünyasını da sarsıyor. Teknolojinin üretim üssü haline gelen Çin'in pek çok şehirde fabrikaları kapatması teknoloji devlerini olumsuz etkiliyor.



    iPhone 9 da etkilenebilir



    Uygun fiyatı ile Apple'ın bu yıl önemli bir satış rakamı beklediği iPhone 9 modeli de koronavirüs salgınından etkilenebilir. Foxconn'da iPhone 9 için ayrılan üretim tesislerinde karantina nedeniyle şu an herhangi bir çalışma olmadığı ve ve sağlık kurumlarının analizi sonrasında bu hafta içerisinde üretime geçebileceği ifade ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni Edge tarayıcısı ARM tabanlı Windows cihazlarında



    Eğer salgının boyutları daha da artarsa iPhone 9 üretimi yapacak 3 tesisin bir süre daha pasif kalacağı belirtiliyor. iPhone 9 için üretim hattı ayıran Hindistan'daki tesislerde ise verimlilik düşük olduğu için lansman tarihine yetişemeyebilir.



    Kaynaklar yaşanan sıkıntılardan ötürü Mart ayında tanıtılsa bile iPhone 9 modelinin Nisan ayına kadar sarkabileceğini düşünüyor. Hatta Mart ayında bir miktar iPhone 9 satışı yapılacağı sonrasında ana paketlerin Nisan ayına bırakılacağı da tahminler arasında.



    iPhone 8 benzeri bir tasarım, A13 Bionic yonga seti, 3GB RAM, 64GB depolama, 12MP ana kamera gibi özelliklere sahip iPhone 9 için 399$-499$ arasında bir fiyat etiketi bekleniyor. Bu da uygun fiyatlı iPhone arayanlar için iyi bir fırsat olacak.








  • Virüs yakın zaman içerisinde kontrol edilemez süreç dahada uzarsa

    Çin ekonomisi ciddi bir yara alır dünya markaları yeni üretim yerleri

    bakmaya başlarlar

  • iPhone 9 modelinin üretimi de koronavirüs salgınına takılabilir. Ama takılmayadabilir. "...Siz siz olun önlemli olun. Bizden söylemesi"

  • 400 dolara A13 işlemci fena değil be.

  • Bilidim bele olcanı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.