Şimdi Ara

Xiaomi Mİ 10 Pro'nun performansını gösteren Geekbench skoru ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi Mi 10 Pro modelinin üst seviye donanımlara ev sahipliği yapacağı biliniyor. Özellikle yonga seti, bellek ve depolama birimi tarafında en güncel teknolojilerle donatılacak olan Xiaomi Mi 10 Pro'nun nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.



    Tanıtımına 3 gün kala Geekbench veritabanında ortaya çıkan Mi 10 Pro'nun test skorları, telefonun performansı hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. 



    Ayrıca Bkz.iPhone 9 için geri sayım başladı: Tanıtım Mart ayının ortasında olabilir



    Xiaomi Mi 10 Pro Geekbench skoru ortaya çıktı



    Geekbench 5.1 testine konuk olan telefon; tek çekirdeği yük altındayken 904 puan elde ederken, 8 çekirdek birden yük altındayken ise 3290 puan almış.



    Test sonuçları, telefonun performansı hakkında olduğu kadar teknik özellik tarafında da birtakım bilgiler içeriyor. Zira teste tabi tutulan Xiaomi Mi 10 Pro'nun 8 GB RAM'e sahip olduğunu ve Android 10 işletim sistemini çalıştırdığını görüyoruz. 





    RAM ve depolama kapasitesi noktasında farklı opsiyonlara sahip olacağı söylenen telefonun, LPDDR5 ve UFS 3.0 gibi güncel standartlarla donatılacağı biliniyor. Ayrıca telefonun Snapdragon 865 yonga setinden güç almasına kesin gözüyle bakılıyor.



    Xiaomi Mi 10 Pro, 13 Şubat'ta tanıtılacak ve ertesi gün de satışa sunulacak. 








  • V30 dan sonra türkiye fişini çektiler galiba

  • SD 865; A13'ün ciddi oranda gerisinde kalmış.

    Tek çekirdekte; %32
    Çoklu çekirdekte; %4,5



    A13 6 çekirdek, SD 865 8 çekirdek. A13 de verimlilik odaklı 4 çekirdek performans modunda çalışmıyorken, SD 865 de tüm çekirdekler performans modunda çalışıyor diye biliyorum ama bu bilgi yanlış olabilir)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.