Şimdi Ara

Honor 9X Lite'ın resmi tanıtım görseli ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Çinli mobil teknoloji devi Huawei'in alt markası Honor, görünüşe bakılırsa orta seviye, bütçe dostu modellerden oluşan Honor 9X ailesine yepyeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. Honor 9X Lite ismini taşıyan yeni üyeyi gözler önüne seren bir tanıtım görseli sızdırıldı. 
     
     
    Tasarım dili ile serinin önceki üyeleri Honor 9X & 9X Pro'yu pek andırmayan yeni cihaz model isminin sonuna getirilen "Lite" ifadesinden de anlaşılabileceği üzere serinin önceki üyelerinden daha düşük bir donanıma ve daha mütevazi bir fiyat etiketine sahip olacak.
     
    Cihazın Honor V30'unkini andıran, dikdörtgen hatlara sahip arka kamera kurulumunda iki sensör ve bir LED flaş yer alıyor. Afişte yer alan "OLAĞANÜSTÜ FOTOĞRAFÇI" ifadesine bakılacak olursa cihaz, kamera yetenekleri ile öne çıkacak.
     
    Ana kameranın 48 MP çözünürlüğünde ve yapay zeka destekli olduğu görülebiliyor ancak ikinci sensörün işlevi ve çözünürlüğü hakkında şu an için herhangi bir fikrimiz yok.
     
    Aynı şekilde ön kamera sensörünün özellikleri hakkında da herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Serinin önceki iki modeli 16 MP'lik sensörlere ev sahipliği yapan sürgülü ön kamera mekanizmaları ile karşımıza çıkmıştı ancak Lite varyantında sürgülü kamera görme ihtimalimiz hayli düşük. Çok büyük olasılıkla ekran deliği veya su damlası çentiği ile karşımıza çıkacaktır.
     
    Cihazla ilgili yüz güldüren detaylardan biri de Google Play sertifikasına sahip olması. Honor 9X Lite ismini taşıyan, JSN-L21, JSN-L22 ve JSN-L23 olmak üzere üç ayrı model numarası yani cihazın üç farklı konfigürasyonu yakın geçmişte Google Play sertifikalarını almışlardı. Bu da Huawei'in Google ile yaşadığı kriz sebebiyle piyasaya sürdüğü her cihazın Android desteğine kuşkuyla bakan potansiyel alıcı kitlesi için oldukça rahatlatıcı bir haber.
     







  • Şahtı şahbaz oldu. Buna da affetmeyin çakın geçin Kirin 710 işlemcileri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.