Şimdi Ara

OnePlus 8 serisi beklenenden erken gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus son yıllarda yeni amiral gemisi telefonlarını hep Mayıs ayında tanıtıyor. OnePlus 6 16 Mayıs 2018'de, OnePlus 7 ve 7 Pro'da 14 Mayıs 2019'da duyuruldu. Ancak şirket bu yıl lansman tarihinde bir değişikliğe gidecek gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Windows 7'de bir garip hata: Kullanıcılar bilgisayarlarını kapatamıyor (Geçici Çözüm)



    Gelen son bilgilere göre OnePlus 8 ve 8 Pro, Mart ayının sonlarında veya Nisan ayında tanıtılacak. Çinli şirket Samsung Galaxy S20 ve Xiaomi Mi 10 gibi rakiplerinin gerisinde kalmaması için yeni amiral gemisi telefonunu beklenenden daha erken çıkaracak.






    8 Lite modeli belirsiz



    Şu an için OnePlus 8 ve 8 Pro ile birlikte "8 Lite" modelinin de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği bilinmiyor. Buna ek olarak OnePlus 8 serisinin yeşil renk seçeneğine sahip olacağı da gelen haberler arasında. Amiral gemisi telefonla ilgili diğer detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.








  • Lite model çıkarmasınlar amiral gemisine devam etsinler. Ucuz cihaz almak isteyende gider 2.elden eski modelleri alır en azından amiral gemisi kullanır.

  • Gelecekse gelsin artık yeter ya.. Benim çekmeyen batarya içen dandik samsunglara verecek param yok artık, bi şekilde piyasaya çıkması lazım OnePlus 8lerin.. Türkiyeye de gelmesi lazım artık, Xiaomi Huaweilere geldiğinden beri TR piyasasını ele geçirdi bari OnePlus biraz kalite katar pazara. 7T Pro Mclaren alma şansım olmadı, 8 Pro umarim alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Mart 2020; 12:27:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.