Şimdi Ara

iPhone 9 için geri sayım başladı: Tanıtım Mart ayının ortasında olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
7.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Takvimlerin Mart ayına yaklaşmasıyla birlikte, iPhone 9 ya da iPhone SE 2 olarak adlandırılması beklenen küçük ekranlı iPhone modeli ile ilgili sızıntıların sayısı da bir hayli arttı. Zira bugüne kadar sızdırılan bilgiler, iPhone 9/iPhone SE 2'nin Mart ayında tanıtılacağı yönündeydi. 



    iPhone 9'un tanıtım tarihiyle ilgili bir iddia da isabetli sızıntılarıyla tanınan Evan Blass'dan geldi. Blass, iPhone 9'un Mart ayı ortasında tanıtılacağını düşünüyor.



    Ayrıca Bkz.iOS 13.4 ile birlikte iPhone ve Apple Watch'lar araba anahtarı olacak! İşte iOS 13.4 ile gelecek yenilikler



    iPhone 9/iPhone SE 2 nasıl olacak?



    Tasarımsal olarak büyük ölçüde iPhone 8'e benzemesi beklenen yeni iPhone modelinin, 4.7 inç büyüklüğündeki LCD ekran üzerine kurulması bekleniyor. Donanım tarafının A13 Bionic işlemci, 3 GB RAM ve 64/128 GB depolama birimi ile güçlendirileceği söylenen telefonun, 12 MP çözünürlüğünde arka ve 7 MP çözünürlüğünde de ön kameraya ev sahipliği yapacağı konuşuluyor. 



    Kırmızı, gümüş ve uzay grisi renk opsiyonlarıyla gelmesi beklenen iPhone 9/iPhone SE 2'nin başlangıç fiyatının 399 dolar olacağı bildiriliyor. 










  • 5s kasasında neden full ekran isteniyor? Herkes de ilginç bir şekilde bunu istiyor. Apple bunu yaparsa bu telefonu kesinlikle almam. iPhone 6/7/8 tasarımı şimdiye kadarki en iyi tasarımdır net. Başka tasarım olursa alınmaz. Full ekran diye bir şey yok. iPhone 11’de bile çentik varken 5s kasasında full ekran istiyor. Zeka özürlülerden geçilmiyor forum.
    4,7 inç ekran boyutu gayet iyi. Herkes telefonda oyun oynamıyor dizi izlemiyor.

    Herkes bu boyutta bir telefona çentikli iphone X tarzı bir tasarım isterdi fakat koymuyorlar. Koysalar 400-500 dolara satmazlar.

    Bu arada yurtdışında da çoğu insan bir telefona 1000$ ya da 1000€ vermeyi doğru bulmuyor.

    Bu telefonda çıktığında uygun fiyatlı da olursa benim gibi iPhone 6,7,8 kullanıcıları güncel işlemci ve daha iyi bir kamera için geçecektir.

    Apple son yıllarda pek çok şeyi yanlış yapsa da ios 13 ile beraber işleri tekrar yoluna sokacağını düşünüyorum. Umarım güzel ve mevcut ekonomide 3000-3500 TL bandında alabileceğimiz bir model olur
    Bu forum bir acayip. Herkes kendi tercihlerini evrensel dogrular diye diretiyor insanlara.Yazdiklariniz sadece sizi baglar, ve sadece sizin icin dogrudur. diger herkes sizden farkli zevklere ve fikirlere sahip, sizin dogrulariniz cok buyuk oranda onlara gore yanlis. sunu bir kabul edin, ardindan da benim fikrimdir veya bence yazmayi ogrenin mesajlarinizin bir kosesine. herkesin bir beklentisi var. Apple da bizim iyiligimiz degil paramizi almak icin var olan bir firma, en cok talep edilen ne ise ona gore bir tasarim yapacaktir.
  • Bence Apple işletim sistemini paylaşmalı. Mesela OnePlus'la.
    iPhone Se2 olarak adlandırılan bir kaç konsept cad çizim videosu var.O tasarımı OnePlus veya başka bazı Çinli firmalar yapabilir. Öyle bir telefon yapsa satışları patlar. Ama yok, adamlar ıslarla bu sevilmeyen yuvarlak kasanın içini biraz biraz güncelleyip piyasaya sürüyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    bu sevilmeyen yuvarlak kasa dünyanın en çok satılan tasarımı
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    "dünyanın en çok satılanı" olması kasanın çok sevildiğinden değil. Boş muhalefetlik yapma.
    İlla ki takoz gibi kasa kullanılacaksa, en azından 5s/se kasası kullanılabilir. Bu kasanın elit veya sevilir bir yanı yok.
    Kaldı ki onu da kullanmasın, asıl mesajımda bahsettiğim çizimler de ki o kasa, İphone X ve sonrasında ki kasaların minimize edilmiş, kompaktlaştırılmış hâli.
    Bu düşünce sadece bana veya bu ülke sınırları içinde ki insanlara özel değil, yabancı forumları araştırabilirsin, herkes aynı şeyi istiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Paylaşsa zaten bir önemi kalmaz, Android'ten bir farkı kalmaz. Ki paylaşmasına ihtiyacı yok. Tartışmaya bile gerek yok çünkü saçma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Bu kasayı eline alıp kullandın mı? 2 yıl önce 6s imi sattım senin gibi fanboyluk yapıp androide geçtim mumla aradım o kasayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bence böyle bir model hayal touchidnin zamanı geçti tek kameranin zamanı geçti 4.7inçh ekran ne ya taş devrine mi döndü Apple adamlar eski iphonlari bitirmeye çalsiyor hemdeiPhone 8 varken niye bir daha böyle eski bir tasarım yapsinki bence böyle bir telefon gelmicek hatta bu mesajı favorinize alın Apple ufak ekranlı telefon isterlerse kullanıcılar diye iPhone 8 i çıkardi zaten bir tane daha ufak ekranlı telefonu ne yapsinki iPhone se zaten geçti zamanı 2016 da çıktı 4 sene geçti kos koca üzerinden iPhone xr benzeri bir telefon gelicek benim tahminim (çok düşük bir ihtimalle iPhone se 2 çıkar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 8 Şubat 2020; 23:57:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet ekran kasa oranını yüzde yüz yapmaya çalışıyor aypon tersine mühendislik yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s kasayı birazcık büyütüp 5 inç amoled tam ekran yapsa gelmiş geçmiş en iyi iPhone olurdu. Bu olmamış, çerçeve nedir Allah aşkına, Nokia'nın inadı gibi olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar ikonik bir tasarım olsa da artık bu kasa ekran oranı demode gelmeye başladı sürdürmenin anlamı yok. Bu yüzden tasarım olarak böyle geleceğini sanmıyorum iPhone XR 'ın küçüğü olacaktır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 9 Şubat 2020; 0:13:57 >
  • 2020 Yılında IPS LCD ekran. Siz şaka mısınız ya.
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Şaka mı? Bir model satmak için koca işletim sistemi, koskoca market ve ekosistem çinli firmalara açılır mı? One +'ı satsan yalnızca ios etmez.

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Ben işletim sistemini onlara bahşetsin demedim, markayı da sadece örnek verdim, türetilebilinir.
    Kiralasın mesela. Hem Apple kazansın, hem ekosistemi genişlesin, hem de biz faydalanalım. Herkes kârlı çıksın.
    İnovasyon nerden gelecekse oraya şans vermek lazım.
    Tabi bunlar benim naçizane düşüncelerim sadece 🤗

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefon kesin çıkacak mı ? Yoksa şimdilik söylentilerden ibaret mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Evet, hak veriyorum, dışarıdan mantıklı duruyor ama Apple gibi kapitalizmin öncüsü bir marka eğer kar yoksa girmez o işe. Sistem bugün kapalı kutu ise bil ki daha fazla kazandırdığındandır. İnovasyon, kullanıcı deneyimi vs. kimsenin umurunda değil dostum, maalesef ki.
  • Herkes ne güzel yorum yapıyor tam ekran olsa , oled olsa vs. Yahu tamam da 400 dolara gelecek telefonun neresinden kırpacaklar? Iphone 5C gibi berbat bir şey mi çıkarsınlar ya da fiyat mı yükseltsinler ? Fiyatı yükselirse bir numarası kalmaz, zaten Iphone 11 700 dolara satılıyor.

  • Sipihrz kullanıcısına yanıt
    1500-2000₺’ye daha büyük ve full ekran performanslı telefonlar var zibille piyasada. Ucuz olucak diye 5 yıllık tasarımı koymanın anlamı yok. Küçük olsun olsun, tuşlu olsun diyenlere hitap ediyor. 4 yıldır 6s plus kullanıyorum artık 4500₺ para vereceğim yeni cihazımda böyle bi çerçeve ve tuş olsun istemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 9 Şubat 2020; 7:42:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    En çok satan tasarım!=sevilen. Sadece ikonik bir tasarım olur. İnsanlar bu kasanın arkasındaki o logo olmasa bu kasanın yüzüne bile bakmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    Kasayi buyutmesine bile gerek yok tam ekran yapsa zaten 5” i yakalar. Senelerdir bekliyoruz o telefonu ama yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.