Şimdi Ara

Microsoft'un çift ekranlı Android telefonu canlı görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Birçok kişi Microsoft'un çift ekranlı akıllı telefonu Surface Duo'unun seri üretime girmesini beklerken, Android işletim sistemi üzerinde çalışacak cihazın geliştirme aşamalarının da istenen hızda ilerlediği belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.Motorola Razr 2019'un menteşesi test edildi: 27 bin katlamadan sonra bozuluyor



    Yıl sonuna doğru piyasaya sürülecek



    Surface Duo'nun ilk canlı fotoğrafı ise Israel Rodriguez adlı Twitter kullanıcısı tarafından yayınlandı. Rodriguez, fotoğrafı Vancouver metrosunda çektiğini belirterek, cihazın Microsoft'un yeni akıllı telefonu olduğunu iddia ediyor. Cihazın daha önceki sızıntı ve çizimlerdeki prototiplere de son derece benzediğini söylememiz gerek. Fotoğraftaki tek şaşırtıcı şey ise çift ön kamerayla gelmesi beklenen cihazın, tek bir ön kameraya sahip olması.



    Surface Duo, her ikisi de tamamen katlanmış olarak toplam 8.3 inç ekran kapasitesine sahip iki adet 5.6 inç ekranla gelecek. Cihazda bu ekranların konumuna bağlı olarak otomatik olarak etkinleştirilen bir tablet modu da olacak. Önümüzdeki aylarda ise Surface Duo ile ilgili diğer teknik detayların ortaya çıkması bekleniyor.








  • galaxy fold gibi bir cihaz böyle güzel iş yapıyorken menteşeli çift ekranlı telefon yapmak çok akıllıca değil artık bence. katlanabilire yatırım yapmak lazım

  • Android ne alaka yap işte Windows'lu cihaz
  • Bir zamanlar Google, Microsoft'un platformuna (Windows) muhtaçken şimdi M$, Google'ın platformuna muhtaç. Sadece bu da değil. Tarayıcılarının çekirdeği bile Google'ın elinde. Nereden nereye.. Yazık bu M$'a.
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Bu tasarım çok daha dayanıklı ve kullanışlı. Aslında büyük ekran için aynı anda tek ekran gibi kullanmak yerine bir ekranda birşey yaparken diğerinde başka bir şey yapmak için çok ideal. Hele iki ekran yan yana gelip aradaki boşluk sıfırlanır sa çok kullanışlı olur.

    Tabi birçok kişinin noktaya yok tam ekran yok ekran kasa oranı gibi anlamsız takıntıları olduğu sürece tüm telefonlar aynı tasarıma mecbur olmaz ise. Bakın 15 sene önce ne farklı tasarımlar vardı. Şimdi hepsi aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft 7-8" doğru düzgün windows calisan cihaz yapsin piyasayi temiz sallar. ilk alanlardan birisi olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.