Şimdi Ara

Ubisoft'un Avatar Oyunu Hala Geliştiriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise The Division 2'yi geliştiren stüdyo Massive Entertainment'ın yaptığı yeni Avatar oyunu hala geliştiriliyor ve yakın zamanda çıkmayacak.
     
    Geçtiğimiz gün Ubisoft'un mali raporunda Nisan 2021'e kadar 5 AAA oyunun çıkacağını sizlere aktarmıştık. Bunların sadece ikisi belli değildi ve o iki oyunun da yeni Far Cry ve yeni Assassin's Creed olduğu neredeyse kesin gibi. Ubisoft'un daha önce duyurduğu ve bu mali yılda çıkmayacak oyunlar ise Beyond Good & Evil 2, Skull & Bones ve yeni Avatar oyunu. 
     
    Beyond Good & Evil 2 ve Skull & Bones'un durumunu sizlere aktarmıştık. Ancak görünen o ki Avatar oyunu da 2021 Nisan'a kadar çıkmayacak. Ancak geçtiğimiz haftalarda Avatar'ın resmi Twitter'ından attığı Tweet'e göre oyun hala geliştiriliyor. Yakın zamanda göremeyecek olsak da en azından hala geliştirildiğini ve iptal edilmediğini söyleyebiliriz.
     
    Şu anda yapım aşamasında olan bir de Avatar 2 filmi var ve 2021'in Aralık ayında vizyona girecek. Bu iki konuyu birleştirerek, oyunun da filmin vizyon tarihine yakın bir tarihte çıkacağını düşünebiliriz. Film ile aynı anda çıkan oyunlar, her zaman kullanılan bir reklam çalışmasıdır. Umuyoruz ki "film oyunu" olmaktan kurtulup kaliteli oyun gördüğümüz bir yapım olur. 
     








  • 2020-2021 arası 4 tane 3A oyun projesi, ayrıca bunlar... Ubisoft gene bir çoğunu batıracak gibime geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ilk Avatar oyununu da bu Ubisoft yapmıştı. Hala hatırladıkça .... neyse.. Yine batıracaklar..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ubisoft = pişmanlık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ubisoft mu? hayır teşekkürler.
  • Ubisoftun küçülmeye gidip yılda en fazla iki oyun çıkarması lazım. Çalışanı çok olduğu için mali dengeyi sağlamak adına aşırı oyun çıkarıyorlar kısa zamanda da çok oyuncu çıkardıklarından kalitesiz oluyor.
  • hiç umudum yok ama sonuçta ubisoft dan 10 yılda bir devrimsel şeyler çıktığını unutuyoruz kötü işlerin çokluğu nedeniyle, far cry 3 ü düşünün nasıl birden bire bir efsane doğmuştu ve oynarken dibimiz düşmüştü, ac nin ilk zamanları günümüzün witcher 3 god of war larıydı, umarım öyle bir süpriz olur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar Ghost Recon gibi bir markayı yerin 7 kat dibine soktu. Hiçbirşey için olmasa bile bu sebepten affetmeyeceğim. Adam gibi eski usül bir Ghost Recon gelene kadar - ki gelmeyecek biliyorum - Ubisoft'tan çıkan bir oyuna para vermem. İsterse Goty oğlu Goty seçilsin
  • Adamlar hangi oyunları yapacaklarını şaşırdılar :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ubisoftun işi kolay en son çıkan AC oyununu alırlar karakterleri maviye boyarlar haritadaki yerleri bölerler havaya uçururlar ve yeni Avatar oyunu hazır olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 8 Şubat 2020; 19:40:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Snowdrop engine ile harika bir açık dünyası ve atmosferi olacaktır ama genel içerik nasıl olacak bilemiyorum. Oyun duyurulduğunda buradaki yorum yazanları hatırlayalım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Snowdrop sadece kar atmosferinde iyi. Division 2 ile o da leş gibi oldu. Güneş tepede olmadığı zamanlar diğer çoğu ubisoft oyununda olduğu gibi çok çirkin görünüyor. İç mekanlar hariç.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sarohan

    Snowdrop sadece kar atmosferinde iyi. Division 2 ile o da leş gibi oldu. Güneş tepede olmadığı zamanlar diğer çoğu ubisoft oyununda olduğu gibi çok çirkin görünüyor. İç mekanlar hariç.


    Division 2'de öyle görünmesi LUT'tan kaynaklı. Snowdrop motorundan değil. Ayrıca leş gibi dediğine göre gözlerinde bir problem olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manhunt Three -- 9 Şubat 2020; 23:30:26 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.