Şimdi Ara

Black Desert Online’dan Elazığ depremine yardım etkinliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Kore yapımı MMORPG oyunu Black Desert Online'ın geliştiricisi Pearl Abyss, Elazığ ve Malatya çevresinde meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere yardım etkinliği başlattı. Etkinlik kapsamında sadece depremzedelere değil Avustralya’daki yangından etkilenen kişilere de yardım yaplacak.



    Ayrıca Bkz.Matrix 4'ün çekimlerinden ilk görüntüler: Neo geri döndü!

    Yardım etkinliği tüm Black Desert Online ve Black Desert Mobile sunucularında düzenleniyor. İhtiyaç sahipleri için 100 milyon Güney Kore Wonu (yaklaşık 550 bin TL) değerinde bağış havuzu hazırlandı. Oyun içerisinde görev yaparak ve oyun için satın alımlar yaparak bağış havuzunun bu rakama ulaşmasını sağlayabilirsiniz.





    Bağışın yapılacağı kurumların listesi kesinleşmediği için paylaşılmamış ancak kesinleştikten sonra etkinlik sayfasında paylaşılacak. Yardım kampanyası hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:



    Black Desert Online yardım etkinliği








  • Umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır.Vakıflardan millete sıra gelmiyor

  • Tüm dünyaya açık olan oyunda sadece Türkiye oyuna erişemiyordu. Oyun batmaya başladığında Türkiye erişimi açıldı. Ama eyvallah BD.

  • Güzel oyunda çok vakit harcamak gerekiyor. Çok fazla ayrıntı var. Herşeye ihtimal yok yetişilmiyor oyunda belli bir süre sonrada sıkıcı oluyor bu yüzden.

  • Çok güzel düşünülmüş bir şey. Oyunda görev yaparak yardıma azda olsa katkıda bulunmuş oluyorsun. Bu miktarın tamamı elazığa giderse helal olsun tüm ekibe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Şubat 2020; 15:11:18 >
  • Güzel düşünülmüş bir proje. İnsanın oyunu oynamak isteyesi geliyor aniden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.