Şimdi Ara

Bütçe dostu Realme C3 tanıtıldı: 6.5 inç ekran, 5.000 mAh pil, Android 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme bugün yeni giriş seviyesi akıllı telefonunu resmen tanıttı. Realme C3 olarak adlandırılan cihaz MediaTek Helio G70 yonga setiyle güçlendirilmiş dünyanın ilk telefonu oldu.



    Söz konusu işlemcinin, bütçe dostu telefonlarda gelişmiş oyun performansı sunmak üzere tasarlandığını belirtelim. Akıllı telefon ayrıca büyük ekran ve yüksek kapasiteli bir batarya ile geliyor.





    Realme C3 Teknik Özellikleri



    Realme C3, Çinli firmanın “Sunrise” olarak isimlendirdiği çekici bir tasarıma sahip. Cihaz 720 x 1600 piksel HD+ çözünürlükte 6.5 inç ekran taşıyor. Ayrıca yüzde 89.8 gibi bir ekran-gövde oranı sunduğunu da ekleyelim.



    Ayrıca Bkz.Realme C3, Realme UI arayüzü ile gelen ilk akıllı telefon olacak



    Realme C3'ün 3 GB RAM + 32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı ile donatılmış iki farklı versiyonu var. Akıllı telefonun dahili hafızası microSD kart yuvası sayesinde yükseltilebiliyor.





    Android 10 ile kutudan çıkan cihaz ColorOS 7'nin özel bir versiyonu olarak tasarlanan Realme UI arayüzüne sahip ilk telefon olarak piyasaya sürüldü.



    Arka panelinde 12 megapikse ana sensör ve 2 megapiksel derinlik sensörü içeren LED flaşlı çift kamera sistemi bulunuyor. Ön tarafında ise 5 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut.





    Realme C3 Fiyatı ve Çıkış Tarihi



    Akıllı telefon ihtiyaç duyduğu enerjiyi, 5.000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Sadece 10 watt şarjı desteklese de ters şarj özelliği sayesinde diğer cihazlar güç sağlamak için de kullanılabiliyor.



    Realme C3'ün 3 GB + 32 GB'lık modeli 98 dolar, 4 GB + 64 GB'lık varyantı ise 112 dolar fiyat etiketine sahip. Kırmızı ve mavi renk seçenekleri olan telefon 14 Şubat itibarıyla satışa sunulacak.




    Kaynak:







  • Alınır bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 inç telefon yok hiç hepsi tepsi gibi oldu
  • normalde 3 gün falan gitmesi lazım pilin ama gitmiyordur büyük ihtimalle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.