Şimdi Ara

Vodafone kritik 5G noktalarında Huawei ekipmanlarını kaldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei'nin Batılı ülkeler tarafından ambargoya maruz kalması faaliyetlerini zorlamaya başladı. Hükümetlerin baskısı nedeniyle Batılı firmalar da Huawei'den uzaklaşmak zorunda kalıyor.



    Kritik karar



    Geçtiğimiz haftalarda İngiltere hükümeti yaptığı oylamada Huawei'nin ekipman satışına izin vermiş ancak operatörlere yüzde 35 oran ve kritik olmayan noktalar şartı getirmişti. Operatörler bu kuralı uygulamaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti



    Operatör pazarının önemli oyuncularından Vodafone yaptığı açıklamada kritik 5G altyapılarından Huawei ekipmanlarını çıkaracağını duyurdu. 5 yıl sürecek olan yeni kanuna uyum sürecinde 200 milyon Avroluk bir maliyet ortaya çıkacak. British Telecom, O2 ve Three gibi operatörler de bu kurala uyacak ve 500 milyon Sterilne varan maliyetler söz konusu.



    Karar İngiltere'de alınmış olsa da diğer Avrupa ülkelerinde de bakış açısı benzer. Vodafone bu nedenle operayonlarını tüm kıtaya yaymayı planlıyor. Hem mevcut altyapılardaki noktalar kontrol edilecek hem de yeni nesil altyapılar daha dikkatli bir şekilde düzenlenecek.



     



     








  • biz direk 5g ye geçip öncü olacaktık, yerli ve milli sistemleri satsınlar Vodafone a.
  • Huawei modem var evde superonlineın kanser ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.