Şimdi Ara

Masonların Oyunlarını Bozan Kemal Atatürk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mason locaları, 1700'lerde Osmanlı topraklarında örgütlenmeye başlarlar.

1900 lere gelindiğinde Osmanlı topraklarının her tarafında faaliyetler yürütmektedirler.

Büyük ve ileri görüşlü bir asker olan Cevat Rıfat (Atilhan soyadını alacaktır) Filistin cephesinde vatani vazifesini yaparken, orduyu geriden hançerleyen vatan haini yahudilerle uğraşır. Bu hainler, Osmanlı'nın sinesini açtığı siyonistlerdir.

Cevat Rıfat, 1909'dan sonra Filistin'e yerleşen yahudi köylerinin yekûn olarak ordu aleyhine casusluk yaptığını amansız takiplerle ortaya çıkarır. Elebaşlarından iki yüz yahudiyi bizzat idam ettirerek bu cephede mukadder olan mağlubiyeti önler.

Komutanı olan Binbaşı Arif Bey'i mason olduğu ve vatana ihanet ettiği düşüncesiyle kurşun yağmuruna tutar. Masonların ve Türkiye yahudi cemaatinin düşmanlığını bu vesileyle kazanmış olur.

Milli Mücadele döneminde Zonguldak'ta 12 bin kişilik bir ordu kurarak Karadeniz ve Marmara'da üstün zaferler kazanmıştır.

Albay Hüsamettin Ertürk ve Gazi Mustafa Kemal'e masonların İttihat ve Terakki'deki, ordudaki ve diğer kurumlardaki teşkilatlanmaları ve işbirlikçileri hakkında çok özel ve detaylı bilgiler ulaştırmıştır.

Cevat Rıfat, Türk siyasi hayatında halk tabakalarına inerek İslam ve Türk düşmanı olan masonluğu tanıtan ilk Türk siyasilerindendir.

Bu gerçek, sadece Türkiye'de değil, dünyanın birçok yerinde kitaplarının tercüme edilmesiyle kendini gösterir.

Cevat Rıfat Atilhan, son olarak 1964 yılında Mogadişu'da toplanan İslam Devletleri kongresine katılarak kongrenin İcra Komitesi başkanlığına seçilir.

"Farmasonluğun maskesini çatır çatır yırttım"

diyerek Türklük vazifesini yaptığını gurur ile söyleyen Cevat Rıfat Atilhan, 4 Şubat 1967'de hayata veda eder.
    (Kahramanca çıkıp gerçekleri kalabalıklara haykıran bu vatan evladının önünde saygıyla eğiliyoruz.)

Bunların ülkeyi nasıl parçaladıklarını gören ve bizzat yaşayan Gazi Mustafa Kemal 10 Ekim 1935 te Mason Localarının faaliyetlerini yasaklayan kanunu çıkartır.

Böylece zaten masonların kara listesinde olan Gazi Mustafa Kemal, bu listede en üst sıraya çıkmış olur.

Masonların itirafları, "Atatürk'ün Ölümündeki Sır Perdesi" başlıklı makale,

Cevat Rıfat Atilhan tarafından yabancı kaynaklardan alınarak çevrilmiş, gazeteci Ogün Deli tarafından yazılmış olan "AGONİ" isimli derlemeyi okuyalım :

1 Ağustos 1948, Yunan Komunist Halk Cumhuriyeti (SLD) nin resmi gazetesinin,
    "Layki Foni" (Halkın Sesi) 685 inci sayısında , Bulgar Yahudilerinden 33. dereceden Farmason (büyük mason) Avram Beneraoysan'ın yazısı ve itirafı :

" Mefkuremize imha edici darbe vuranların akıbeti, feci şartlar altında ölümdür. Mustafa Kemal Atatürk, yasanın çıktığı 10 Ekim 1935 günü mason localarının önde gelenlerinden Mim Kemal Öke'ye hitaben 'Mason cemiyetinin faaliyetlerini inkılaplarıma muarız gördüğüm için kapatılmasını elzem gördüm. Bu dakikadan itibaren bu cemiyeti ölmüş biliniz ve bir daha diriltmeye teşebbüs etmeyiniz.' demiştir. "

Not : Mim Kemal Öke bir farmasondu ve 50 yıl sonra dahi bir torunu bir Türk Üniversitesinde sözde tarih anlatarak , bilgi kirliliği yaratmış ve Atatürk'ten intikam almaya devam etmiştir. Halen yakaladığı herhangi bir TV kanalında programlar yapıp sözde bilim adamı (!) kimliğiyle Müslüman (!) takılmakta ve bilim (!) icra etmektedir.

Farmason Avram Beneraoysan devam ediyor :

"Atatürk zannetti ki ; bütün muhalif ve muarrızlarını tasfiye ve bertaraf ettiği gibi, masonları da tasfiyeye tabi tutmaya muvaffak olacaktır.

Fakat ASLA !

Türkiye'deki mason cemiyetinin Kemal Atatürk tarafından kapatılarak faaliyetinin durdurulduğunu, Moskova'da tarihi bir yerde yoldaşlar arasında yapılan bir toplantıda işittiğim zaman, beynimden vurulmuş gibi sersemledim. Heyecandan şaşırmış bir halde, oradakilere haykırdım :

O sarı lider, suret-i katiyetle ortadan kaldırılacaktır ! "

• O sarı lider, suret-i katiyetle ortadan kaldırılacaktır ! "

Bunu yapmış olabilirlerde! Bu adamlar çok tehlikeli gerçekten. Bu gün bu sözü söyleyen cemiyet yine bu sözü söyledikleri Ulu Önderimizin adının arkasına saklanarak gayet serbest bir şekilde faaliyet yürütüyorlar. Ama hiç bir Türk evladı bunlara prim vermez! Hiç bir Gerçek Türk asla bunların oyunlarına gelmez ve gelmemeli.

Bunlar her söyleyeceklerini her yapacaklarını defalarca düşünerek ölçerek biçerek tartarak söyler ve yaparlar. Önlerine gelen engelleride ortadan kaldırmaya çalışırlar. Dünyada yayılmış bir veba gibidirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Arkadaşlar ne yalan söyleyim bende bir zamanlar bu masonlar hakkında çok kötü şeyler düşünüyordum ama durum öyle değil ayrıca o dönemde Mason localarını ulu önderimiz kapatmadı birçok derneğin ve kuruluşun kapatıldığı o dönemde mason localarıda kendi istekleri ile faaliyetlerine ara verdi.Bu konu hakkında araştıma yapmanızı tavsiye ederim.

Önünüzde duran bilgisayar, düğmesine basıp yaktığınız ampul, sanat, birçok masonun emeğiyle yapıldı tarihte çok ilginç roller aldılar başkalarının sözleri taraflı olabilir bende sonradan öğrendim en iyisi araştırıp bol bol kitap okumak.

ne yani edison da mı masondu... madem iyi insanlar niye her yerde örgütleniyorlar mesela ülkemizde... bizim iyiliğimiz için mi???

• tanidigim bir cok amerikali bile masonlarin ne kadar iki yuzlu oldugunu biliyor ve bunu kabul ediyor,
  • Yazarın ısmını hatırlamıyorum ama "Elma Vadisi Kurtları" atlı bır kıtap var. 3serı olucak sekılde hazırlanıyor ve ılk kıtabı cıktı. Masonlarla ılgılı bırcok konuyu acıklıyor. Elımde 2 kıtap var. Onları bıtırır bıtırmez bunada baslıyacam. Tavsıye ederım

• NAMIK kemal falan diyo yav bu ne böle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Arkadaşlar ne yalan söyleyim bende bir zamanlar bu masonlar hakkında çok kötü şeyler düşünüyordum ama durum öyle değil ayrıca o dönemde Mason localarını ulu önderimiz kapatmadı birçok derneğin ve kuruluşun kapatıldığı o dönemde mason localarıda kendi istekleri ile faaliyetlerine ara verdi.Bu konu hakkında araştıma yapmanızı tavsiye ederim.

Önünüzde duran bilgisayar, düğmesine basıp yaktığınız ampul, sanat, birçok masonun emeğiyle yapıldı tarihte çok ilginç roller aldılar başkalarının sözleri taraflı olabilir bende sonradan öğrendim en iyisi araştırıp bol bol kitap okumak.

ne yani edison da mı masondu... madem iyi insanlar niye her yerde örgütleniyorlar mesela ülkemizde... bizim iyiliğimiz için mi???

http://www.mason.org.tr/

Bu siteyi bir gözden geçirirseniz tarihte daha pek çoık ünlü ismin mason olduğunu görebilirsiniz.Mesela Zeki Alasya'nın da mason olduğunu hepimiz biliyoruz.Bilime ve matematiğin adaletine inanan çoğu kimse masonluğu kabul etmiş önyargı birçok şeye zarar veriyor.

müslümanlıkta önyargı yokturki.. islamiyet bilimin yanındadır.. islamiyette en büyük ibadetlerden biride okumak çalışmak iyi bişeyler yapmaktır benim bildiğim..

bunu kirletip kendilerine biz müslümanlığı koruyoruz diyenleri hiçbir zaman islamiyete hizmet eden insanlar olarak görmedim

Din kul ile yüce Allah arasındaki birşeydir.. kimse bu ilişkiye belli kurallar koyamaz

yani bilime ve matematiğin adaletine inananların mason olmasına gerek yok!

• şundan emin olun ki masonluk kesinlikle övünülecek bi şey değildir ve ülkemiz için büyük bir tehlike oluşturmaktadır, her ne kadar çoğu kimse bunun farkında olmasa da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

quote:

quote:

quote:

Bu siteyi bir gözden geçirirseniz tarihte daha pek çoık ünlü ismin mason olduğunu görebilirsiniz.Mesela Zeki Alasya'nın da mason olduğunu hepimiz biliyoruz.Bilime ve matematiğin adaletine inanan çoğu kimse masonluğu kabul etmiş önyargı birçok şeye zarar veriyor.

müslümanlıkta önyargı yokturki.. islamiyet bilimin yanındadır.. islamiyette en büyük ibadetlerden biride okumak çalışmak iyi bişeyler yapmaktır benim bildiğim..

bunu kirletip kendilerine biz müslümanlığı koruyoruz diyenleri hiçbir zaman islamiyete hizmet eden insanlar olarak görmedim

Din kul ile yüce Allah arasındaki birşeydir.. kimse bu ilişkiye belli kurallar koyamaz

yani bilime ve matematiğin adaletine inananların mason olmasına gerek yok!

Zaten ilk indirilen ayet oku di mi

ilim çinde dahi olsa gidip alın

• quote:

quote:

quote:

sen hiç kendi kurdukları web sayfasında kendilerini karalayan bir site gördün mü?
    ayrıca bu konuyu kökünden irdelemek gerekiyor... taa templiyer şovalyelerinden günümüze doğru...

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen hiç kendi kurdukları web sayfasında kendilerini karalayan bir site gördün mü?
    ayrıca bu konuyu kökünden irdelemek gerekiyor... taa templiyer şovalyelerinden günümüze doğru...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Mason

• collossus kardeşim yanlış düşünüyosun bence

bana paraya ve güce tapan bi takım insanı övüyosun

zekaya sahip olmak müslümanlığı bırakıp masonluğa geçmeyi gerektirmez bence..

yaw herşeyi bırakın.. BEN ATATÜRK GİBİ YÜCE BİR DAHİNİN SEVMEDİĞİ MASONLARI NEDEN SEVEYİM?

ben neye taptıkları belirsiz bir takım insana neden saygı duyayım?

paraları pulları herşeyleri onların olsun.. bana namusum şerefim vatan aşkım yeterde artar bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

şundan emin olun ki masonluk kesinlikle övünülecek bi şey değildir ve ülkemiz için büyük bir tehlike oluşturmaktadır, her ne kadar çoğu kimse bunun farkında olmasa da.

• Sevgili Atamız Atatürk bunları def ettikten sonra ülkemizden şimdi ortalıklarda feyk atıp Çankaya Köşküne kadar çıkabiliyorlarsa oturup düşünmek gerekir.Malesef cesaret almışlardır bazı kurumlardan.ve ulkemizin de 1 numaralı dusmanlarındandırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Sevgili Atamız Atatürk bunları def ettikten sonra ülkemizden şimdi ortalıklarda feyk atıp Çankaya Köşküne kadar çıkabiliyorlarsa oturup düşünmek gerekir.Malesef cesaret almışlardır bazı kurumlardan.ve ulkemizin de 1 numaralı dusmanlarındandırlar

Süleymen Demireli kastediyorsunuz sanırım
  • Masonlar Köşkte

Mustafa Kemal Atatürk’ün 1935 yılında “Cehennem olun gidin. Defolun karşımdan! Yahudi uşakları” diyerek Çankaya Köşkü’nden kovduğu Türkiye masonları, 70 yıl sonra Sezer döneminde Köşk’e geri döndü. Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası (diğer adıyla Nur-u Ziya Locası) Üstadı Kaya Paşakay, Büyük Üstad yardımcıları Harun Kuzgun ve Murat Çim’in Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile 45 dakika süren bir özel görüşme yaptıkları ortaya çıktı. Masonların sadece üyelere gönderdikleri Tesviye dergisinin Nisan 2005 tarihli sayısında yeralan habere göre; Çankaya Köşkü’ndeki görüşme 11 Ocak 2005 tarihinde gerçekleşti.

SEZER: MASONLUK LAİKLİĞİN KORUYUCUSU

Haberde şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız mesleğimize çok olumlu baktıklarını ve masonik prensiplerimiz nedeniyle özel bir konuma sahip olduğumuz mesajını vererek, bizleri ülkemizde Atatürkçülüğün, laikliğin koruyucusu ve teminatı bir topluluk olarak gördüklerini, bundan da büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.”

Ziyarette nelerin konuşulduğu konusunda detaylı bilgi vermeyen dergi, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in ise, Büyük Üstat Kaya Paşakay’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği ve tekrar görüşme konusundaki samimi isteklerini dile getirdiği dile getirildi. Tesviye dergisindeki haberde ayrıca, Sezer’in, misafirleri olan masonları samimi bir şekilde karşıladığı ve 45 dakika gibi uzun bir zaman ayırarak ziyareti önemsediği ifade edildi. Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası başkanı ve üyelerinin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret tarih de ilginç bulundu. 11 Ocak(1935) tarihi, Atatürk’ün mason localarını kapattığı günü gösteriyor.

ATATÜRK MASONLARI KOVMUŞTU:

CEHENNEM OLUN GİDİN!

Cumhurbaşkanı Sezer’in 45 dakika görüştüğü, laikliğin ve Atatürkçülüğün koruyucusu ve teminatı olduklarını açıkladığı Türkiye Masonları, 1935 yılında da Cumhurbaşkanlığı konutu olarak kullanılan Çankaya Köşkü’nü kovularak terk etmişlerdi. Mason localarının kapatılmak istenmesi üzerine Atatürk’ü ikna etmek için 11 Ocak 1935 tarihinde Cumhurbaşkanlığı konutuna çıkan Mason heyeti, Atatürk’ün büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Dönemin Van Milletvekili İbrahim Arvas anılarında bu tarihi gerçeği şu şekilde anlatıyor:

Masonların Büyük Üstadı Mim Kemal, Reis-i Cumhur’a hitaben: “Efendimiz biz zaten maiyet-i devletindeyiz fakat siz Meşrik-i Azam’ımız olursanız, bir pervane gibi etrafınızda dönüp dolaşırız demiş. Reis-i Cumhur da; peki bir şey soracağım, bana cevap veriniz de sonra… Siz Avrupa’da hangi locaya bağlısınız ve mektebinizin ismi nedir?” diye sormuş.

“DEFOLUN KARŞIMDAN! YAHUDİ UŞAKLARI”

Mason Üstadı Mim Kemal “Biz Cenova’ya tabiyiz ve Reisimiz Barca Mişon’dur” diye cevap verince küplere binen Mustafa Kemal Paşa, “Haydi defolun buradan, cehennem olun gidin. Yahudi uşakları! Benim milletim bana kahraman sıfatı verdi. Ben sizin gibi bir çift Yahudi’ye uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye’deki bütün locaları kapatmadığınız taktirde, yarın teşkil edeceğim Divan ı Harb-i Örfi’ye hepinizi verir ve astırırım. Haydi defolun karşımdan” diyerek masonları kovdu.

İbrahim Arvasi’nin “Tarihi Hakikatler” isimli kitabının 71 ve 72. sayfalarında anlattığına göre; Atatürk’ten ağır hakaret işiterek kovulan masonlar, o gece adeta yıldırım hızıyla durumu İzmir, İstanbul ve Adana’daki localara bildirirler. Sabah olmadan Türkiye’deki bütün locaların kapanma kararlarını aldırıp, ilgili belgeleri daha sabah kahvaltısı sofrasından kalmayan Atatürk’ün önünü koyup derin bir nefes alırlar.

75 yıl önce Çankaya Köşkü’nde yaşanan kovulma hadisesi, yakın tarih kitaplarına bu şekilde yansıdı. Atatürk’ün 1935 yılında Çankaya Köşkü’nden kovduğu Türkiye masonlarının Çankaya Köşkü’ne neden çıktıkları ve bu görüşmede ne konuşulduğu konusunda Cumhurbaşkanı Sezer’in bir açıklama yapması bekleniyor.

• Ahmet Necdet Sezer, ülke için el olumusz olan bir çok yasayı veto etti. Akp Nin hazırladığı, yabancılara burada petrol aramak, gelirinin büyük kısmını almak gibi haklar tanıyan petrol yasası gibi. Atatürk zamnındaki gibi savaş durumu , yeni kurulan bir devlet durumları olsaydı eminimki sezerde aynısını yapardı.

Ama öyle bir zamandayızki AKP Barzani ile görüşürüz dedi.

Orduyla yargıyla ters düştü.

Şehitlere kelle dediği ortaya çıktı tayyip erdoğanın.

Şehit annesine ben onunla ne görüşeceğim dedi başbakan.

Onlara, askerlik yan gelip yatma yeri değildir dedi.

Yani sezer görüştü demek ne demek, ne konuştu ne dedi?

Genelkurmayda yeri geliyor PKK destekçisi olan Amerikayla konuşuyor görüşüyor, iplerin kopmamasını, savaş olmamasını istiyor. Gizli bir uyarıda verdi genelkurmay, Barzaninin konuşmaları hakkında "konuşana değil, konuşturana bakmak lazım dedi... (Amerikayı kastederek)

Olayları zamanına , şartlara göre değerlendirmek gerrek.

Ucuz siyaset yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 12 Mayıs 2007; 0:50:31 >

• ben "kim seçilirse seçilsin hangi parti olursa olsun kaybeden kazıklanan ezilen hep biz olucaz" dediğimde millet "yaw sende ne karamsarsın şu adam gelse şöyle şöyle yapar kurtarır bu ülkeyi" diyor

yazdıklarınıza bakıyorumda herkes dolaylı yoldan benim dediklerimi tekrarlıyor bu cumhuriyet Atatürk öldükten sonra yıkıldı.. bizi Türkler yönetmiyor

siz koyun gibi "sağcıyım solcuyum nurcuyum cartcıyım curtcuyum" dedikçe kazıklanan biz olucaz

her milletin sönük kaldığı bi devir vardır.. bizimki biraz uzun sürdü bakalım tarih hangi yüz yılı gösterdiğinde parlayacağız

• Yöneticilerde fark bu kadar olursa Türkiyenin ilerlemesi çok zor.

Hepimizin birer Atatürk olduğumuzu tekrar hatırlamalıyız.

http://www.youtube.com/watch?v=upWUBoZ2vXE

Damarlarımızdaki kanın asil olup olmadığını anlama zamanı geldi.

http://www.cumhuriyetmitingi.com/atavideo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner_88 -- 12 Mayıs 2007; 1:03:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.