Şimdi Ara

Realme 5i modelini canlı yayında değerlendiriyor ve sorularınızı yanıtlıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ocak ayında ülkemize giriş yapan Realme’nin yeni telefon modeli Realme 5i, Türkiye’de satışa sunuldu. Editörlerimizden Erdi Özüağ, Realme 5i modelini değerlendirmek ve sorularınızı yanıtlamak için Realme Türkiye YouTube kanalında shiftdelete.net’ten Tolga Cem Küçükyılmaz ile birlikte canlı yayın gerçekleştirecek. Canlı yayın 5 Şubat (bugün) saat 20.00’de başlayacak.



    Realme Türkiye Youtube kanalı



    Canlı yayında editörler telefonun özelliklerini değerlendirecek, deneyimlerini aktaracak ve rakipleri ile kıyaslayacak. Realme 5i’yi merak ediyorsanız bu yayın sayesinde telefon hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Üstelik cihaz hakkındaki sorularınızı Erdi Özüağ ve Tolca Cem Küçükyılmaz’a ileterek kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.



    Realme 5i özellikleri ve fiyatı



    Realme 5i, bugün itibariyle satışa sunuldu. Telefonun fiyatı 14 Şubat’a kadar 1499 TL, sonrasında ise 1699 TL olacak.



    Realme 5i, gücünü Snapdragon 665 işlemcisinden alıyor. Telefonda V çentikli 6.52 inç büyüklüğünde, 720x1600 piksel çözünürlüğünde ekran bulunuyor. Telefonun arka tarafında 12 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sistemi bulunuyor. Ön tarafta ise 8 megapiksellik bir selfie kamerasına yer verilmiş. Kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ve ColorOS 6.1 ile çıkan Realme 5i hakkındaki detaylı bilgiyi bu akşam saat 20.00’de Realme Türkiye YouTube kanalındaki yayından edinebilirsiniz.








  • bana sadece sunu acıklasınlar - hındıstanda 125$a satılan urun bızde nıye 1700 liste fiyatıyla gelir ( vergileri cık 157$ ) - niye bizde kvk lı her urun 200 lira fazlayla cıkıyor - youtube işine gelirsek hakkı ile yanyana olmak bişe ama dirsekçiyle yanyana olmak benim için ön yargı olusturur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.