Şimdi Ara

PlayStation Store'da Eleştirmenlerin Seçimi İndirimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Interactive Entertainment, PlayStation Store'da "Eleştirmenlerin Seçimi" adlı indirimlerini başlattı.

İndirime giren oyunlardan bazıları:

EA SPORTS FIFA 20 -- 159,00 TL
    Marvel’s Spider-Man -- 84,00 TL (PS Plus ile ekstra %5 tasarruf edin)
    DEATH STRANDING -- 179,00 TL
    Red Dead Redemption 2 -- 199,00 TL
    The Witcher 3: Wild Hunt -- 39,00 TL
    Assassin's Creed Odyssey - DELUXE EDITION -- 122,00 TL
    RESIDENT EVIL 2 Deluxe Edition -- 114,00 TL
    Devil May Cry 5 Deluxe Edition -- 114,00 TL

İndirimler 20 Şubat'a kadar devam edecek. Tam listeye buradan göz atabilirsiniz.

• bu seferde olmadı istediğim oyunların hala fiyatları pahalı
  • İyi güzel bence Ps Store de artık her ay indirim oluyor hemen hemen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her seferinde aynı indirimler insan bu indirimleri verirken ya biz geçen ay şu kadar indirim yaptık biraz daha altına indirim yapalim der bune böyle

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunlar satmadigi icin habire indirime gidiliyor.
  • Oyunlara bu kadar para nasıl verebildiniz daha witcher 3 goty'yu 22 tl ye yeni aldım çok pahalı bunlar nasıl paranızı gönül rahatlığıyla böyle fahiş fiyata veriyorsunuz anlamıyorum çok enteresan
  • Death Stranding iyi düşmüş ama daha da inmesini bekleyeceğim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eleştirmenlere bak efsane oyunları Death Stranding kargocu oyunuyla bir araya getirmişler.
  • Death Stranding'i 5₺ bile verse almam hatta inat ettim Plus' la bedava verse bile Kütüphaneme eklemiyecem okadar kıl kaptım Oyunada Hideo Kojimayada!

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Death Stranding'i 5₺ bile verse almam hatta inat ettim Plus' la bedava verse bile Kütüphaneme eklemiyecem okadar kıl kaptım Oyunada Hideo Kojimayada!
    5 tl'ye veya bedavaya verseler alınır hocam sonuçta ucuz beleş oyun.
  • Yok be indirmeye internetime yazık.1 Saat videosuna zar zor katlandım 10 dk oynarmıyım hiç bilmiyorum.Sadece o meşhur hikayesine baktım öğrendim yetti bana o meşhur hikayeyi görmek için dağ bayır gezmeye gerek olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Yok be indirmeye internetime yazık.1 Saat videosuna zar zor katlandım 10 dk oynarmıyım hiç bilmiyorum.Sadece o meşhur hikayesine baktım öğrendim yetti bana o meşhur hikayeyi görmek için dağ bayır gezmeye gerek olduğunu zannetmiyorum.
    Hocam Ps4'de Gow'u bitirince doyuma ulaştım sanırım, şu an konsolu açasım yok. Gow'dan sonra Spider Man'e başladım gitmedi sarmadı oyun, keşke Gow'u bitirmeden önce oynaysaymışım.
  • İkisininde yeri farklı benim için Ben hertürlü oyunu oynuyorum yeterki sıkmasın baymasın Spıderman de God of War da çok eğlenceliydi ikiside kaliteli. Spiderman bildiğin klasik Spiderman işte çok farklı birşey bekliyemessin ondan ama Ağ atma havada süzülme dinamkileri çok güzeldi hikaye dersen bildiğin aynı klişe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.