Şimdi Ara

Huawei, Koronavirüs salgınına rağmen üretime devam ettiğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ülkemizde de panik ve korku rüzgarları estiren Koronavirüs gündemdeki yerini korurken, Çin merkezli Huawei'den ilginç bir açıklama geldi. Şirket, hükümetin çağrılarına rağmen fabrikalarını kapatmadığını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Tesla Autopilot özelliğinin çevreyi nasıl gördüğü, video olarak yayınlandı



    Huawei: Gerekli önlemleri aldık



    Çinli telekomünikasyon devi Huawei bugün yaptığı açıklamada, tüketici cihazları ve operatör ekipmanları da dahil olmak üzere, üretime devam ettiğini ve operasyonların normal şekilde gerçekleştiğini açıkladı. Şirket, Çin hükümetinin bazı şehir ve illerdeki fabrikaların kapatılması çağrılarına rağmen, kritik endüstrilerin faaliyete devam etmesini sağlayan özel bir muafiyet doğrultusunda üretime devam ediyor.





    Huawei sözcüsü, hiçbir fabrika çalışanının enfeksiyon vakası olarak teyit edilmediğini ve şirketin çalışanların güvenliğini sağlamak için belirli izolasyon önlemleri alındığını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte bazı çip üretici şirketlerin de Huawei gibi operasyonlarına devam ettikleri de gelen bilgiler arasında. Öte yandan Google ve Apple gibi ABD merkezli birçok şirket, geçtiğimiz günlerde ülkedeki ofis ve mağazalarını kapatma kararı almıştı.








  • O halde alanlarin da dikkatli olmasini oneririm. Ellerinde 2019-2020 model Huawei cihazi olanlara da fazla bulasmayin derim ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    O halde alanlarin da dikkatli olmasini oneririm. Ellerinde 2019-2020 model Huawei cihazi olanlara da fazla bulasmayin derim ...
    Virüs canlı organizmalar dışındaki yerlerde en fazla 2-3 gün aktif şekilde kalabiliyormuş, Yani kargo vb gibi durumlardan geçmesi pek mümkün değil gibi şuan için tabi.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Virusler kristalize olmaktalar. Onlari oldurmenin yegane yolu UVC isinlari veya yakmaktan gecer ... Cinde suan yakma isi yapiliyor en cok ...

  • Huawei ve Foxconn için çalışanların hayatı bir köleninki kadar bile değerli olmadığı için bu haber şaşırtmadı.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    İşte bu haberden çıkarmak istenen fikir de budur.
    Samsung patlar, Huaweiden virüs kapılır. Ama Apple Amerikan malı olduğu için çok pahalı olsa da değer.(Muhtemelen çinde üretilen applelarda sterildir virüs koruma yüklüdür hatta)
  • Helal olsun, öve öve bitirilemeyen Apple Çindeki olaylarla sarsılırlen Huawei'yi hiçbir şey durduramıyor

  • Zaten uzmanlar eşyalara bulaşma olasılığın 0.01 olduğunu açıkladı. Bazıları Saçma sapan yorum yapçaklar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.