Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3 için Android 10 güncellemesi yine ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli teknoloji devi Xiaomi, Mi A3 akıllı telefonu için Android 10 güncellemesini yeniden erteledi. Bu durum cihazı satın alan kullanıcılardan birinin, teknik destek birimine başvurması ile ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, yeni tablet modeli Mi Tab 5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor



    Müşteri temsilcisine göre güncelleme hala test ediliyor ve önümüzdeki ay yayınlanacak. Hatırlarsanız ilk başta Ekim ayında dağıtılacağı açıklanmış ve daha sonra Şubat ayına ertelenmişti.





    Güncellemede bazı sorunlar çıkmış olabilir



    Gecikmenin nedeni konusunda henüz bir bilgi yok. Muhtemelen geliştiriciler bazı sorunlarla karşılaştıkları için güncellemeyi yayınlamak için aceleci davranmak istemiyorlar. Xiaomi Mi A3, Android One programı kapsamında piyasaya sürülmüştü.








  • Android One şu an ilk açıklandığı gibi değil. Zamanında ilk duyuru sonrası çıkan cihazlar direkt Google tarafından güncelleniyordu. ( GM 4g cihazını illa ki hatırlayanlar olacaktır o cihaz nexus cihazınların romunun bulunduğu sitede gözüküyordu ve direkt oradan da stock romunu indirebiliyordunuz ) Sonrasında ise kullanıcıya bahsedilmeden Android One projesinin bazı kuralları değişti. Artık yazılımı cihazı üreten firma sağlıyor, Google bizzat sağlamıyor. O yüzden Android One cihazların güncellemeleri artık çok geç geliyor. Örnekte de gördügünüz gibi stock romlu cihaz, custom romlu cihazlardan daha geç güncelleme alıyor!!!

  • Nokia Android One isinde sorunsuz. Xiaomi ve General Mobile bu isleri batiriyor. Oyle ki yabanci programcilarin emeklerini usulsuz araklayan sonra da rezaleti aciga cikmasi ile o kisiyi ise alan General Mobile unutulmamistir ...

  • Essential Phone Ph1 kullanıyorum android 10 geleli yıl oldu çokta memnunum telefondan.

  • 1.nesil Android One cihazlarda şöyle bir durum vardı.donanım standarttı.Google belirlemişti üretici bunu üreticem diyordu üretiyor yada ürettiriyordu. Gm4g nin bir sürü klonu vardı hatırladığım başka ülkelerde. cihazlar standart olunca güncellemek google için kolaydı. 2.nesile geçince sizin dediğiniz gibi naparsanız yapına döndü iş. her üretici istediği cihazı üretti ama güncelleme nerde yok. gm6 miydi bitanesi 1 ana güncellemeyi bile zar zor almıştı

  • Batarya süresi iyi diye almıştım ama onun dışında en büyük etken Android one olmasıydı ama ikinci kısımda elimiz custom rom geliştiricilere kaldı ki devamlılığı olacağınn bilsem tercihim de custom rom dan tarafa olurdu. Umarım gerekli ilgiyi Xiaomi de gösterir

  • Android one projesi çıkmaza girdi artık,hiç kasmadan miui sürümünü versin geçsin telefona..

  • Ben aldım ya bu telefondan o yüzden ertelenmiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MIUI'siz Xiaomi hiçbir işe yaramaz, Xiaomi'yi Xiaomi yapan ara sıra nazlansa da inanılmaz akıcı ve işlevsel olan MIUI'dir.

  • Android one pişmanlıktır. Uzak durun bu programa dahil olan telefonlardan.

  • Redmi Note 8 için durum nedir?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.