Şimdi Ara

Meizu 17'nin kamera tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çin Fikri Mülkiyet Ofisi'nin web sitesinde Meizu'nun bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunun kamera tasarımıyla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.MIT, WiFi sinyalini 10 kat artıran "akıllı yüzey" geliştirdi



    Yayınlanan patentte dört adet görüntü sensörü içeren yuvarlak bir kamera modülü gösteriliyor. LED flaş ise sensörlerin tam ortasına yerleştirilmiş. Aşağıdaki görselin LED flaşlı versiyonu olarak hayal edebiliriz.





    İlkbaharda çıkacak



    Kısa bir süre önce de Meizu 17'nin ekrana gömülü selfie kamerası ile geleceğini ortaya koyan bir görsel yayınlanmıştı. Amiral gemisi telefon Snapdragon 865 yonga setinden güç alacak.



    Ayrıca 64 veya 108 megapiksel çözünürlükte ana kameraya sahip olması bekleniyor. Çinli şirketin cihazı ilkbaharda piyasaya süreceği de gelen haberler arasında.








  • Türkiye'ye daha 16t 16s hiçbiri gelemedi gelse ihtiyacım var hemen alıcam 17 yi tanıtıyorlar Meizu Türkiye aklım sizin markanızdayken başka markalara yönelmek durumundayım bekle bekle nereye kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wabbajack -- 4 Şubat 2020; 1:59:38 >
  • Meizu bu kafayla türkiyede tutmaz...ikidebir stok skınıtısı mevcut,renk seçeneği yok birde ota güncelleme veremiyor çoğu insan uğraşamaz meizu ile...
  • Meizu 16th kullanıcıları mutsuz. Ne güncelleme var ne bir açıklama. Bu kafa ile zor....

  • Flash olayı çok yaratıcı olmuş, donanım açısından belkide piyasadaki telefonların hepsinden daha üst seviyede telefonlar üretiyorlar ama bir çok cihazına güncelleme gelmiyor. Flyme 7 en son sürümü globalde. Flyme 8 Bekliyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.