Şimdi Ara

WandaVision, Falcon & Winter Soldier ve Loki'den ilk görüntüler yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Disney Plus platformunun merakla beklenen Marvel dizileri WandaVision, Falcon and the Winter Soldier ve Loki'den ilk görüntüler nihayet paylaşıldı. Dün geceki Super Bowl etkinliğinde 30 saniyelik kısa görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz.





    Kısa bir tanıtım videosu olduğu için dizilerle ilgili çok fazla detaya yer verilmediğini görüyoruz. Özellikle de Loki için sadece birkaç saniyelik bir görüntü yer alıyor. Loki, bu üç dizi arasında en geç yayın tarihine sahip olan yapımdı muhtemelen bu nedenle WandaVision ve Falcon and the Winter Soldier dizilerine öncelik verilmiş. Zaten Loki'nin çekimleri de henüz geçtiğimiz ay başlamıştı.



    WandaVision'dan görüntüler epey ilginç olmuş diyebiliriz. Wanda ve Vision'ın fantastik evrenler arasında gidip geldiğini görüyoruz. Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü karakterlerinden birisi olarak dikkat çeken Scarlet Witch, bu diziyle birlikte muhtemelen yavaş yavaş tam potansiyeline ulaşmaya başlayacak.



    Falcon and the Winter Soldier görüntülerinde ise Daniel Brühl'ün Baron Zemo karakteri dikkat çekiyor. Brühl bildiğiniz gibi daha önce Civil War filminde aynı karakteri canlandırmıştı. Dizide Falcon karakterinin yeni Kaptan Amerika'ya dönüşümünü izleyeceğiz gibi görünüyor, 



    Falcon and the Winter Soldier dizisi Ağustos 2020'de yayınlanacak. WandaVision'ın da Kasım-Aralık ayları gibi seyircilerle buluşması bekleniyor. Loki dizisi için ise Marvel hayranlarının 2021'i beklemesi gerekecek. Son olarak üç dizinin de Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olduğunu hatırlatalım.








  • Marvel seri üretim hattından inecek sıradaki 3 araç belli oldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 4 Şubat 2020; 13:2:28 >
  • Biz The Punisherin 3. sezonunu bekliyoruz Disney bey,Huluda devam ettirmeniz lazım diziyi

  • Artık hiç enterese etmez oldu süper kahramanın tadı kaçtı resmen artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kostüm olmamış,ama zaten bu şekilde bir anda göstermezler.Parti için giyilmiş olması çok muhtemel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.