Şimdi Ara

Yeni Galaxy Watch akıllı saati için 8GB depolama iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un Galaxy S20 amiral gemisini tanıtacağı 11 Şubat tarihindeki Unpacked etkinliğinde bir de akıllı saat beklentisi var. Galaxy Watch serisine ait olacak akıllı saat daha gelişmiş özellikler barındırıyor.



    Yeni Galaxy Watch neler sunacak?



    SM-R840 ve SM-R850 olarak internete sızdırılan bilgiler 40mm ile 44mm şeklinde iki akıllı saat versiyonuna işaret ediyor. Saatlerin en önemli özelliği ise 8GB depolama kapasitesine sahip olması.



    Ayrıca Bkz.Katlanabilir Galaxy Z Flip basın görselleri karşınızda



    Akıllı saatler bugün fitness takibi, sağlık değerlerinin takibi veya bildirim gibi işlevler için kullanılıyor ancak müzik dinleme özelliği de artık aranır hale geldi. Bu bakımdan üreticiler akıllı saatlerinde geniş bir depolama kapasitesi kullanmaya çalışıyor.



    Samsung da yeni akıllı saatlerinde aynı amaçla daha büyük bir depolama kapasitesine yer verecek. Böylece kullanıcılar müziklerini saate kaydederek telefondan bağımsız bir şekilde dinlemeye devam edebilecekler.



    Henüz yeni akıllı saatler ile ilgili net bilgiler mevcut değil. Geleneksel olarak sabit kadran ile mi gelecek yoksa dönebilir yapıda çerçevesi mi olacak merak konusu.



     








  • Pil süresi uzun olsun yeterli 3 gün az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müziğe gerek yok uygulama yüklensin ve şarjı iyi olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir önceki nesil için ekg güncellemesi gelecekti o da ortada yok, kaldı ki batarya süresi daha önemli, kimse saatine müzik yüklemiyor ki...

    Aktif spor yapıyorum ama gear s3 üme 1 kere bile müzik aktarmadım 3 senedir, telefondan çalanı kontrol edebiliyorken gerek yok..

  • 1. tizen de oluşan sorunları kaldırsınlar,samsung health ile saatler arasında ya kasten yada farkında olmadan oluşan bir bug var ve bu pil tüketimini olumsuz etkiliyor.
    2.kesinlikle ama kesinlikle siyah renk seçeneği sunulmalı s3 frontier rengi çok güzeldi mesela
    3.pil kapasitesi mutlaka arttırılmalı
    4.alt tabanda çalışacak uygulamaların seçilebilmesi ve kullanım verilerini daha ayrıntılı görmemiz sağlanmalı

  • Şikayetlerden anlaşılan Samsung'un kullanım süresine abanması gerekecek.

  • Herkes batarya - kullanım süresi demiş ama tartışmasız en akıllı saat olan Apple Watch Series 5 gün aşırı şarj istiyor.
    Eğer uzun şarj istiyorsanız gidin akıllı bileklik kullanın. Akıllı saat demek, işlem gücü demek. İşlem gücü demek, pil demek. Bunu anlamanız lazım.
    Yazmaktan sıkıldım, anlamıyorsunuz. Huawei saatler falan AKILLI DEĞİLDİR! AKIL istiyorsan o saati gün aşırı şarj edeceksin. Bu kadar basit.

    Gelelim 8GB depolamaya. Bence yetersiz. Spor amaçlı olan Garmin Fenix 6 Pro'dan tutun, Apple Watch Series 5'e hepsi 32GB hafızaya sahip. Bazen ben de düşünüyorum "ne yapacağım bu kadar hafızayı" diye ama şöyle düşünmekte fayda var.

    * Podcast indirebilirsin. Yürüyüşlerde dinlemek zevkli olabilir.
    * Öğrenciysen hocanın sesini kayıt edebilir, eve gelince de not çıkarabilirsin.
    * IOS platformunda bir çok uygulamanın WatchOS versiyonu var. Onlar nispeten hafıza yiyor.
    * Dışarda Koşu, Yürüyüş sporu için şarkı indirebilirsin.

    Samsung'un çözmesi gereken bir Samsung Health problemi var. Eğer spor ilgin varsa işine yarayacak bir tane bile bilgi yok orada. Eski versiyonları çok daha iyiydi.




  • Spor salonunda çalışıyorsanız problem olmaz ama stadyumda koşuyorsanız büyük nimet. Apple ile Garmin galiba akılsız, saatlerine 32gb depolama sunuyorlar
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    kaç kişi statyumda koşuyor ki gear saat kullananların ? hem öyle koşucu olsam iconx lerde de hafıza var oraya atarım müziğimi
  • Hocam çok yüzeysel konuşuyorsunuz. Stadyuma gidin görün kaç kişi koşuyor. Yaşlı başlı teyzeler bile yürüyüş alanlarında artık. Devir değişti.

    ICONX de kullandım. Allah size yaşatmasın ama o kulaklık ısınınca "çok ısındım, şimdi kapanacağım" diyor.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    ne yani o zaman saatten müzik dinlemek için kablolu kulaklık mı kullanacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.