Şimdi Ara

Motorola Moto G Stylus'un tüm teknik özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Motorola, 23 Şubat'ta Moto G8, Moto G8 Power ve Moto Edge Plus'ı tanıtması beklenen bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu cihazların dışında şirketin yakın bir gelecekte Samsung'un Note serisi modelleri benzeri Moto G Stylus'u da piyasaya sürmesi bekleniyor.
     
    Moto G8 Power'ın varyantlarından biri olan ve XT2043-4 model numarasını taşıyan Moto G Stylus'un teknik özelliklerinden neredeyse tamamı ortaya çıktı.
     
     
    Cihazın teknik özelliklerinden kısaca söz edecek olursak, Moto G Stylus, Snapdragon 665 yonga setinden gücünü alıyor. Cihaz, 4 GB RAM'e ve 64 GB ile 128 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama seçeneğine sahip.
     
    6,36 inç genişliğinde ve Full HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olan cihazın ekranının altında küçük bir yuva bulunuyor ve içerisinde bir adet dokunmatik ekran kalemi yer alıyor.
     
    Ekran kaleminden bahsetmişken, cihazın teknik özelliklerini sızdıran kaynağın iddiasına göre cihaz, ekran kalemi için "Moto Note" adlı oldukça kullanışlı bir uygulama ile gelecek. Daha pratik not alabilmenizi sağlayacak pek çok güzel özelliğe sahip olan bu uygulama ayrıca ekran kaleminin nerede olduğunu tespit edebilmenizi de sağlıyor. Kalemi yuvasından kaldırdığınız son saat ile yeri kaydediyor ve ayrıca kalem bir süredir telefona takılmamışsa size bildirim gönderiyor.
     
     
     
    Cihazın teknik özelliklerine geri dönecek olursak, ekranda küçük bir kamera deliği bulunuyor ve ön kamera sensörü 25 MP çözünürlüğünde. Üçlü arka kamera kurulumunda ise 48 MP'lik bir ana kamera, 16 MP'lik bir ultra geniş açılı sensör ve 2 MP'lik bir makro sensör yer alıyor
     
    Geri kalan detaylardan da söz edecek olursak; Moto G Stylus, kasaya monte edilmiş fiziksel bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak ve 10 W hızlı şarj destekli 4.000 mAh'lik bir batarya ile gelecek. Ayrıca satışa sunulduğu bölgeye bağlı olarak çift SIM kart desteği ve NFC ile alıcı bulacak. Son olarak cihaz kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak.







  • Eski nesil Windows ya da 5800 kalemine benziyor. Samsung'da olduğu gibi wacom tarzı bir kalem ile gelmeyecekse ölü doğmuş.

  • her şey iyi güzelde bu telefon türkiyeye gelecekmi editör hanım siz bu haberi yaparken bunuda bir vurgulasanız! copy-paste


    edit: imla hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 1 Şubat 2020; 22:5:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.