Şimdi Ara

Motorola Moto G serisi 100 milyon satış rakamını geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Motorola ilk Moto G serisi akıllı telefonunu 2013 yılında piyasaya sürmüştü. Lenovo bünyesindeki şirket o zamandan bu yana çok sayıda G serisi akıllı telefon çıkardı.



    Ayrıca Bkz.Kioxia 112 katmanlı BiCS Flash'larını duyurdu



    Motorola, G serisi akıllı telefonlar için önemli bir kilometre taşına ulaştığını duyurdu. Yapılan açıklamada şirketin bugüne kadar 100 milyondan fazla G serisi akıllı telefon sattığı belirtildi.





    Çok istikrarlı bir seri



    Motorola başkanı Sergio Buniac'ın ifadelerine göre Moto G çok istikrarlı bir seri ve şu anda satışların büyük bir bölümünü temsil ediyor.



    Piyasaya sürülen en son Moto G serisi akıllı telefon olan Moto G8 Play, 272 dolar gibi oldukça uygun bir fiyat etiketiyle satılıyor.








  • İlk moto g türkiyede baya satılmıştı. Keşke türkiyeden çekilmeselerdi. Eskiden gelen kulak aşinalığı mı bilmiyorum ama motorola ismi bana güven veriyor.

  • İlk moto g ve g4 plus almıştım. İkiside fiyatına göre çok sevdiğim telefonlardı. Özellikle sağlamlık konusu olsun sunduğu özelliklerin ise fiyatına göre çok iyi olması.Türkiye'ye tekrar gelseler yine alınır.

  • Bende de motorla G 4 pulus var. açma kapama ve ses açma kapama düymeleri bozuldu İstanbula ne parçası var nede yapan bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirlerse çok memnun olurum.

  • Moto G4 şu an halâ kullanıyorum.. Bu 5. Motorola telefonum.. Türkiye'ye gelecek yeni modelleri heyecanla bekliyorum..

  • türkiyede sattığı sorunlu ürünlerle bir türlü edinemediği yeri xiaomi çoktan doldurdu, emea ile north america ürünleri bariz farklı kalitede, kuzey amerikada ucuz ucuz satsın dursun(100milyon ne ki 6222)..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.