Şimdi Ara

Sony Xperia 1.1'in beşli kamera sistemi detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia 1.1'in beşli kamera sistemi detaylandı



    Sony, önümüzdeki ay 2020 Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında bir basın toplantısı düzenleyecek. Şirketin etkinlikte yeni amiral gemisi telefonunu tanıtması bekleniyor.



    Daha önce cihazın Xperia 5 Plus olarak adlandırılacağı bildirilmişti. Şimdi ise Xperia 1.1 ismiyle piyasaya sürüleceği söyleniyor.



    Ayrıca Bkz.Çin, Koronavirüs nedeniyle Tesla'dan Şangay fabrikasını kapatmasını istiyor



    Akıllı telefonun ilk görüntüleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Böylelikle cihazın iki ön, beş arka kamera ile geleceğini öğrenmiş olduk.



    Sony Xperia 1.1'in beşli kamera sistemi detaylandı



    Snapdragon 865 + 12 GB RAM



    Son bilgilere göre arka kamera sistemi 64 megapiksel ana sensör, periskop kamera ve ayrıca 12 megapiksel çözünürlüğe sahip iki sensör içerecek. Beşinci kamera ise 2 megapiksel ToF sensörü olacak.



    Sony Xperia 1.1'in beşli kamera sistemi detaylandı



    Periskop kameranın akıllı telefona 5x optik zoom sağlayacağı bildiriliyor. Xperia 1.1, Snapdragon 865 yonga seti, 5G modem ve en az 12 GB RAM ile piyasaya sürülecek.




    Kaynak:https://androidnext.info/?p=1767



  • Cihaz çok şık duruyor.

  • Telefon resmen ateş ediyor.

  • aranızda 5 arka kameraya ihtiyaç duyan var mı gerçekten?

    kullanmayacağınız fazladan 3 kamera için 1000 lira fazladan atmayın çöpe.

  • Sony'den geçti artık. Bu cihaz galaxy s20 gibi cihazlar ile aynı zamanlarda çıkacak değil mi? Galaxy s20 vs. ile nasıl yarışacak. Kamera derseniz, daha iyiler olacak. Ekran derseniz, daha iyiler olacak. Batarya derseniz, daha iyiler olacak. Ses derseniz, daha iyileri olacak. Fiyat derseniz, daha iyileri olacak. Hiçbir şansı yok.

  • En az 8999 lira fiyat çeker buna soniyy

  • Bence bu Sony Mobile'ın hala tüm hatalarını düzeltmediğini gösteriyor. Yanlış anlaşılmasın kimseye bir cevap yetiştirmek gibi bir maksatla yazmıyorum sadece yorumlarla alakalı şahsi fikirlerim bunlar.

    Geçmişe bakarsak Sony mobilde nerelerde eksikti, büyük pasta olarak donanım diğer daha ufak pasta olarak da pazarlama. Donanımda her şey ortadaydı, rakipleri en az 1GB daha fazla RAM ile geliyordu örneğin ya da amiral gemilerine dahi OİS koymuyordu Sony buna benzer flashgip özellikler eksikti donanım olarak. Bugün bu durumu düzeltmiş görünüyor sanırım çünkü bu yorumunuzdan sonra S20'deki RAM ne kadar olacak diye baktım acaba Sony yine cimrilik mi yapacak diye. S20'de de 12GB RAM bekleniyormuş Yeni Xperia da detaylı bir bilgim yok ama 5 adet kamerayla da gelecek, çerçeve problemini de çözmüşler gibi gözüküyorlar yani belli ki donanım konusundaki hatalarını düzeltmekteler.

    Ancak pazarlama ve marka algısı yönetimi konusunda hala kötüler çünkü en güzel örnek bu konudaki iki yorum. Birincisi sizin yorumunuz, geçmişteki Sony'lere bakınca haksız da değilsiniz aslında Sony mobilde artık böyle bir algısı var. Asla iyi telefon yapamaz şeklinde.Diğeri ise kamera konusundaki yorum, buna benzer bir yorumu geçen seneki bol kameralı Xperia haberinin altında da görmüştüm, neden bu kadar çok kamera var şeklinde.

    Yani udun lafın kısası Sony her ne kadar donanım ve tasarım konusunda hatalarını düzeltip olması gerekeni yapsa da bunu anlatamıyor, o bol kameralarını pazarlayamıyor, ilgi çekici yapamıyor, klişe olacak ama Samsung ya da Apple bu kameraları koysaydı deli cihaz, elzem özellik olacak iken Sony yapınca ne gerek var oluyor :) Demem o ki Sony Mobile için oyun henüz bitmiş değil güzel cihazlarını delicesine bir marka yönetimi ve pazarlama bir de rakiplerinden uygun fiyatla birleştirebilirse bence kaderlerini tersine döndürebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 31 Ocak 2020; 4:15:55 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama benim görüşüm hiç bir kullanıcıyı çüküne takmayan ve batmayı hakeden bir firma mesala zamanında ben m4 mi ne öle bir cihazını almıştım shift delete denen sitede inceleyn kişinin öve öve bitiremedigi için arkadaş resim çekiyorum en az 10 saniyede kaydediyor sonra suya sokup cıkarıyosun 5dk ahizeden ses gelmiyor şaçma bir cihazdı satmaya çalışıyosun beş para etmiyor garanti desen türkiyenin en belalı garanti firmasıyla anlaşmış elini veren kolunu kurtaramıyor sony öle yani...

  • Çok fena olmuş çokk.. Umarım ki, fiyatı da çok fena olmaz .

  • 9/21 mi bu cihaz? Çok uzun geldi bana. 9/16 olsaydı 10 numara olabilirdi bana göre.

  • Ülkemize gelmeyecek bir güzel cihaz daha.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony 2016'dan 2017 yılına geçmiş. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony resmen geleceğin telefonunu yapmış. Ekran, kamera ve 5G rakipsiz

  • Sony kullanıcısı olarak beğendiğim bir tasarım. Önden baktığınızda bu hangi marka model diye sormanıza gerek kalmayan ben sonyim diyen bir model olmuş. Deklanşör unutulmaması yine bence iyi bir ayrıntı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 kamera harici gereksiz değil mi? 2.kamera da derinlik vermesi için zaten
  • Sony türkiye'den çekildi. iyi telefonlar üretmeye başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33 yada 1.5 tercih edilebilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.