Şimdi Ara

Netflix'in The Witcher Animasyonu Vesemir'i Konu Alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    20 Aralık 2019'da Netflix yapımı The Witcher yayınlanmadan önce, dizinin bir de animasyon filmi yapılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz hafta da bu iddia resmi olarak onaylandı ve animasyon filminin adı da Nightmare of the Wolf oldu.
     
    Neredeyse hiçbir detayı belli değildi ancak bugün, en azından hangi karakterin etrafında şekilleneceğini öğrendik. Uzun zamandır Mark Hamill ile anılan Vesemir karakterinin geçmişi anlatılacak. Hem oyunlarda hem de kitaplarda Vesemir'in yeri önemlidir. 
     
    Hatta tam olarak geçeceği dönemi söylemek gerekirse, Geralt of Rivia karakterini babalık ve hocalık etmeden çok daha öncesini anlatacak. Bu hikaye daha öncesinde duyduğumuz bildiğimiz bir hikaye değil. Yazılana göre Vesemir aynı Geralt gibi Şaşırma Hakkı yasasını kullandıktan sonra başına gelenler anlatılıyor.
     
    Vesemir'in Geralt'a hocalık ve babalık yapmasından öncesi anlatılacak dendi ancak şunu da hatırlatalım, Geralt ve Vesemir'in yolu da Vesemir'in kullandığı Şaşırma Hakkı sayesinde kesişiyor. Yani bir şekilde hikaye yine Geralt'a bağlanabilir.
     
    Animasyonun seslendirme kadrosu henüz belli değil. Çıkış tarihi de keza belli değil ancak animasyonun ikinci sezondan önce çıkması bekleniyor. Dizinin ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak. 
     








  • Bakalım Vesemir'in seslendirmeni kim olacak oyunu seslendiren kişi mi yoksa Mark Hamill'mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vesemir’in gençlik aşkı da olur mu dersiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her sezon 1 senede çıkacak ise işimiz var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.