Şimdi Ara

RGB aydınlatma olmayan Asus ROG Strix Riser kablosu satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün kasasında bir aydınlatma ahengi yakalamak isteyenler için kablolardan güç kaynaklarına kadar hemen tüm bileşenlerde RGB özelliği olduğunu görüyoruz. Hatta artık RGB aydınlatmalı maket RAM bellekler bile mevcut. Üreticiler genelde RGB ürünlere ağırlık veriyorlar.



    Uzun süredir ROG markası altında RGB aydınlatmasını öne çıkaran Asus geçtiğimiz haftalarda RGB aydınlatma olmayan bir PCIe kablosu ile karşımıza çıkmıştı. Asus ROG Strix Riser kablosu satışa başladı.



    Asus ROG Strix Riser özellikleri ve fiyatı



    Asus ROG Strix Riser adındaki PCIe kablosu; seri içerisinde uzun zamandır piyasaya sürülen ilk RGB aydınlatmasız ürün olarak dikkat çekiyor. ROG Strix Riser kablosu daha çok ROG markalı oyuncu anakartları için geliştirilmiş.



    Ayrıca Bkz.Katlanabilir Galaxy Z Flip basın görselleri karşınızda



    Kablonun PCIe x16 slotunun olduğu kısmı metal bir plaka ile desteklenmiş. Safe Slot adı verilen bu kısım geleneksel plastik kaplamalara göre 1.8 kat daha fazla dayanıklılık sunuyor. Safe Slot genel olarak ROG marka anakartlarda yer alıyor.



    Tam olarak 240 mm x 127 mm x 10 mm ölçülere sahip olan kablonun 18-20cm uzunluğunda olduğu tahmin ediliyor. Asus ROG Strix Riser kablosu 40 Avro fiyat etiketi ile satışa başlamış durumda.








  • Bence 40 avro yabancılara bile pahalı bir fiyat😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RGB yokmuş niye çıkarttılar ki :(

    Ben şimdi bunu almak istesem kasamda ışıksız olacak ama ben kasamı mini pavyon aydınlatma gibi kullanmak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sütyen_Teli -- 30 Ocak 2020; 11:57:25 >
  • Arkadaşlar bu başlıkları yazan kişiler ne yazdıklarını tekrar okumuyor mu? ''RGB aydınlatma olmayan Asus ROG Strix Riser kablosu'' şeklinde yazılmaz, ''RGB aydınlatması olmayan Asus ROG Strix Riser kablosu'' şeklinde yazılır. Bunun gibi basit Türkçe hatalarını çok sık görür olduk.

  • Bu haber'i aynı resim'le daha önce'de okudum gibi geldi bana, sanki inception.

    Fakat herhâl'de o haber'de duyurdu diyor'du, bu'nda ise satışa çıktı deniliyor olmalı.

    Ve evet, 40 avro pahalı ama gerçi taş'ın üzeri'ne Asus yazsa'lar o'na bile müşteri bulur'lar.
  • RGB yok, ben kaçar.

  • Biri de demiyor ki aga bu nedir ne işe yarar?

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Resme bakınca bilmeyende anlar aslında, bu pcı-express slotunu uzatmakta kullanılan bir aparat.

    Genelde mini ıtx kasalarda kullanılır dı fakat son zamanlarda çoğunluk la atx ve yan kapağı cam olan kasalarda rgb li e.kartının görselliği adına kullanılır.

    RGB aydınlatma olmayan Asus ROG Strix Riser kablosu satışa çıktı

    RGB aydınlatma olmayan Asus ROG Strix Riser kablosu satışa çıktı




  • derkaiser9591 kullanıcısına yanıt
    Söz gelimi " Yurt dışında faaliyet gösteren Türk şirketler için önemli kararlar" gibi bir sürü cümle var. Doğrusu " Yurt dışında faaliyet gösteren Türk şirketleri için önemli kararlar" olacak. İsmin i hali nedense özellikle kullanılmıyor.

  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Ben gramer nazi bir insan değilim, ama yazılı yayıncılığa yakışmayacak fantastik hataları gördükçe üzülüyorum. Tamam Google translate habercilik yapıyor olabilirsin ama iki-üç kez okuyup yazıyı toparlamak/üstünden geçmek çok da zor olmasa gerek.
  • Bu Rgb ne işe yarar arkadaş kasanın içine malzemeleri koyuyorsunuz abi, bir daha dönüp bakmıyorsunuz bitti gitti ya ışık olsa ne olur olmasa ne olur, ekstra para ödemekten başka bir şeye yaramıyor.
  • RGB den öte fiyatı fazla yüksek.
  • Kasayı masanın altına atıyorsan evet bir daha görmüyorsun ama masanın üstüne koyuyorsan görsel bir işlevi oluyor. Ayrıca içinde toz birikip birikmediğini her an görüyorsun, herhangi bir fanda vs sıkıntı varsa farkedebiliyorsun vs vs. Herkesin beğenmek zorunda olmadığı gibi isteyen istediği parayı da verir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.