Şimdi Ara

Netflix duyurdu: Tarihin en popüler manga serisi One Piece dizi oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix duyurdu: Tarihin en popüler manga serisi One Piece dizi oluyor



    Orijinal içerik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Netflix, şimdi de popüler manga ve anime serisi One Piece'e gözünü dikti. One Piece'in yaratıcısı Eiiçiro Oda ve Netflix tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, live-action dizinin ilk sezonu için resmen onay verildi. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacağı söyleniyor.



    The Hollywood Reporter'da yer alan bilgilere göre Netflix, One Piece dizisi için Tomorrow Studios ile anlaşmaya varmış. Aynı stüdyoyu geçtiğimiz yıl Amazon Prime Video'da yayınlanan Hanna dizisinden tanıyoruz. Tomorrow Studios ayrıca bir başka popüler anime serisi olan Cowboy Bebop'un da şu anda bir live action dizisini hazırlıyor.






    One Piece'in live-action dizisi aslında ilk olarak 2017 yılında duyurulmuştu, ancak geride bıraktığımız iki buçuk yılda konuyla ilgili pek bir şey duymamıştık. Eiiçiro Oda bugün ilk kez diziyle ilgili bilgiler verdi. Oda'nın yaptığı açıklamalar şöyle:



    "Projeyi ilk kez 2017'de duyurduğumu biliyorum, ama bu tür şey zaman alıyor! Çalışmalarımız perde arkasında yavaş bir şekilde ilerliyordu, öyle görünüyor ki nihayet artık büyük duyuruyu da yapabilirim: Netflix, yani dünyanın en büyük dijital yayın servisi bizlere muazzam bir prodüksiyon desteği sunacak! Bu müthiş ümit verici bir durum!! 10 bölümlük ilk sezonda hikaye nereye kadar ilerleyecek? Oyuncu kadrosunda kimler olacak? Lütfen bir süre daha sabredin ve bizleri takipte kalın!"



    Ayrıca Bkz.Popüler bilim kurgu animesi Steins;Gate'in Hollywood uyarlaması geliyor



    One Piece uyarlaması Steven Maeda (Lost, The X-Files, Salvation) ve Matt Owens (Luke Cage, Agents of SHIELD) tarafından hazırlanacak. Serinin yaratacısı Eiiçiro Oda'nın da yapımcılar arasında yer alacağı belirtiliyor. Oda'nın prodüksiyon sürecine ne kadar dahil olacağını şu an için elbette bilemiyoruz.



    Netflix duyurdu: Tarihin en popüler manga serisi One Piece dizi oluyor



    Netflix'in One Piece dizisi aslına bakarsanız şu anda serinin hayranlarını epey endişelendirmiş durumda. Seriyi takip edenlerin hemen hepsi sanıyorum, One Piece'in genel yapısı itibarıyla live-action bir uyarlama için pek de uygun olmadığı görüşüne katılacaktır. Bu denli uzun ve dünyası geniş bir fantastik serinin hakkını vererek uyarlanması için inanılmaz bir bütçe, 10+ sezon ve çok iyi bir oyuncu kadrosu gerekiyor. Aslına bakarsanız tüm bunlar sağlansa dahi yine de mangadaki tonun yakalanması çok zor. Bakalım Netflix'in dizisi serinin hayranlarını tatmin edebilecek mi.



    Dünya genelinde toplamda 460 milyon adetlik satış gerçekleştiren One Piece, şu anda tarihin en çok satan manga serisi rekorunu elinde bulunduruyor. One Piece mangasının ilk bölümü 1997 yılında yayınlanmıştı. Anime serisi ise iki yıl sonra 1999'da start verdi. Serinin hem mangası hem de animesi şu anda son sürat devam ediyor. Eiiçiro Oda'nın bu yıl içerisinde mangada 1000. bölüme ulaşması bekleniyor.




    Kaynak:



  • Haberi duyunca gecenin 2'sinde çığlığı bastım şuan ağız dolusu küfürler savuruyorum. Hadi Death Note'ı, Witcher'ı yediniz çok koymadı da One Piece kırmızı çizgimdi. Zenci Luffy'nin Gear 4 yapmasını yada Nami'nin lezbiyen olmasına katlanamam. Eğer o dizi efsane kalitede olmazsa Allah ikinizi de bildiği gibi yapsın Netflix&Eichiro Oda.

  • RIP
  • Homo homo no mi meyvesi yiyen luffynin maceraları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayra alamet değil, biliyorsunuz değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abartı peruk and makyaj coming soon.

  • Niga Nigga no mi de olabilir.

  • Tarihin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diziden sonra wiçır patlamıştı,darısı one piece'ın başına.Kötülüğünden şikayet ediliyor,merak etmeyin o dizi sizin için çekilmiyor(düşüncem o yönde)

    Karakterleri haddinden fazla amerikalılaştırmasınlar yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 30 Ocak 2020; 8:28:16 >
  • Ve usopp esmerlikten,zenciliğe terfi eder

    Ya da bir gece ansızın 9 Brook 10 Daz Bones



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 30 Ocak 2020; 8:34:47 >
  • one piece herhalde canlı-aksiyonu yapılabilecek en zor ve mantıksız animelerden birisi. buggy'yi bölecen, luffy'Nin kolları uzatacan falan. Halbuki şöyle güzel, kaliteli bir stein's gate çekilse ne güzel olurdu. Full metal alchemist bile çok daha mantıklı one piece'ten.

  • Siyahi Robin ve Hintli Nami coming soon
  • Lan yeni dünyadan sonra zaten animenin olay örgüsü iyice yavaşlamıştı.. Bide araya dizi sokuşturun anasını satayım.

  • Ben Dragon Ball derim.

  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Usopp eşcinsel olabilir haberin olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca_BK kullanıcısına yanıt
    Zaten ortada mükemmel kalitede bir anime varken neden gerçek insanların oynadığı tiyatro versiyonunu izlemek istiyorsun ki ?

    Sonuçta Steins Gaye aklimizda her zaman anime olarak kalacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luffy kesin iğrenç görünür. Öf yüzüne bakilmayacak tonla adam var animede. Bu işe girmek büyük cesaret gerçekten. Hele o gülüşleri nasıl yapacaklar merak ediyorum. Holo holo diye gulen kız, bara bara diye gulen adam var animede.

  • Netflix bir içine sıçmadığın One Piece kalmıştı zaten. Death Note’a ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Umarım iptal olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim çizgi film<br /><br />Can Sungur <br /><br />:)

  • Dijital yayın platformlarının olası rekabetinin sonuçları. Netflix popüler işleri alma yoluna gitmiş. Cowboy Bebop yapılabilir ama One Piece zorlu bir iş. Aslında uyarlanabilmesi daha kolay olan işler var. Mesela Monster, Nana ve Planetes gibi.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.