Şimdi Ara

Half-Life Remake’i Black Mesa 1.0 sürümü yakında indirmeye sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Black Mesa ekibi uzun yıllardır verdikleri emeğin karşılığını almak üzere. 2015 yılında erken erişimle yola çıkan ekip oyunun 1.0 sürümlü beta versiyonuyla ilk oynanabilir sürümünü indirmeye açmak üzere.



     



    Black Mesa 1.0



    Black Mesa 1.0 adını taşıyacak Half-Life remake’i iyileştirilmiş grafiklerin yanı sıra yapay zekada da geliştirmeler içerek. 1.5 sürümüyle finale ulaşacak oyun Black Mesa: Definitive Edition adını taşıyacak ve oyuna ince ayarlar içerecek. Ayrıca Steam atölyesine bazı düzeltmeler de göreceğiz.





    Ayrıca Bkz.Microsoft tüm Windows 7 kullanıcılarına siyah ekran hatası için yama dağıtacak



     Son olarak buradan  sipariş verebileceğiniz oyunu yapan ekibin daha sonra hangi yapım üzerinde çalışacağı ise belirsizliğini koruyor. Bir dönem heyecanla oynanan, oyun dünyasının kilometre taşı haline gelen yapımların modernize edildiğini görmek PC oyuncuları için sevindirici.








  • Birkaç gün önce Steam'dan aldım oyunu. Artık Xen ve nihilanth bölümleri de var ve harika olmuşlar.

  • bunu oynayalı çok oldu, tam uzaya geçilen yerde bitmişti. güncelleme geldi baktım uzaydaki bölümde açılmış.

  • Bütün bölümlerin öceki tasarımları da yeniden elden geçirilmiş. Kesinlikle tavsiye ederim. Half Life: Alyx öncesi iyi gelir

  • Halan aynı buglar devam ediyor, elinde pompalı taşıyan askerler silahlarını yeniden doldurmuyorlar + oyundaki düşmanların yapay zekası çok zayıf ve ilk oyundaki dinamiklerin nerdeyse hiçbiri yok. Sadece bolbol görsellik sunan fakat oynanış zevkinden mahrum kalmış bir yapım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.