Şimdi Ara

Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2 Toplamda 150 Milyon Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Take-Two Interactive, Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2'nin toplamda 150 milyon adet sattığını duyurdu.
     
    Kasım ayında açıklanan son raporda, Grand Theft Auto V'in 115 milyon, Red Dead Redemption 2'nin 26.5 milyon adet sattığı açıklanmıştı. Şu anda ikisinin toplamı 150 milyon.
     
    SuperData'nın verilerine göre, iki oyun da tatil dönemi 2019'un sonunu oldukça iyi geçirmiş. Grand Theft Auto V'in Diamond Casino Heist güncellemesi oyunun Aralık 2019'da 84.7 milyon dolar gelir elde etmesini sağlamış. Kasım 2019'da 406 bin adet satan Red Dead Redemption 2 Steam çıkışıyla birlikte Aralık 2019'da bir milyon civarı satmış. Take-Two Interactive, Moonshiners güncellemesiyle oyunun çok oyunculu modundaki oyuncu sayısının en yüksek sayıyı gördüğünü söylüyor. 
     
    Pazar araştırma şirketi NPD Group'un verilerine göre, dolar satışı açısından, Grand Theft Auto V ABD'de son 10 yılın en çok satan oyunu, Red Dead Redemption 2 ise ABD'de son dört yılın en çok satan oyunu.








  • Adamlar bir oyun yaptığı zaman tam yapıyor işte, yarım yamalak yapmıyor ve ekmeğini de güzelce yiyor.
    Gerizekalı ubisoft örnek alsın her sene aynı şeyin laciverti oyun yapmaktan vazgeçsin ve her oyuna özen göstersin artık.
    Hatta her firma örnek alsın bu adamları 2 sene üzerinde uğraşıp yarım yamalak çıkarmakla olmaz.3-4 sene uğraşacaksın ki tam anlamıyla bir oyun olsun yoksa her oyun yarım yamalak olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.