Şimdi Ara

TürkTraktör, Ankara'daki fabrikasında iş makinesi de üretecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • TürkTraktör, 2013 yılında Case ve New Holland marka iş makinelerinin Türkiye distribütörlüğünü alarak iş makineleri sektörüne giriş yapmıştı. Şirket, şimdi de bu iki markanın kazıcı yükleyici iş makinelerini Ankara’daki fabrikasında üretmeye hazırlanıyor.



    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Ankara’daki fabrikaya yapılan ek yatırımla birlikte kazıcı yükleyicilerin yerli üretim olarak pazara sunulacağını belirtti. Özüner, Türkiye’de iş makineleri alanında hem esnek üretim tekniklerini hem de AGV (otomatik yönlendirmeli araç) sistemini kullanan ilk şirket olacaklarının da altını çizdi.



    Ayrıca Bkz.Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili yeni açıklama ve hafif ticari araç sürprizi



    İş makinelerinin üretimi için 20 milyon TL civarında hat yatırımı yaptıklarını dile getiren Özüner, “Yerli üretime başlamamız ile pazar payımızı artıracağız. Ayrıca yerli üretime başlamamızla birlikte müşterilerimiz, üretim esnekliğimiz, ürün ve yedek parçada maliyet avantajlarımızdan daha fazla faydalanabilecekler” şeklinde konuştu. Türkiye iş makineleri sektörünün 2020 yılında yüzde 20’ye yakın büyüyeceğini de sözlerine ekledi.



    Koç Holding ve CNH Industrial’ın ortaklığında faaliyet gösteren TürkTraktör, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere 130’dan fazla ülkeye traktör ihraç ediyor.








  • Artık bunların modası geçse de biraz üretim yapsak iyi olur, yoksa daha da fakirleşeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu türk traktörörde yerliyim diye geçiniyor yıllardır onun bunun lisansıyla yapılan üretim yerli üretim değil yerli montajdır yıllardır aynı maontajı yapıyorsunuz hala neden bir ürün ortaya koymazsınız anlamıyorum ... sanırım montajdan para kazanmak basit ama bi arge yapmak bi ürün ortaya koymak zoruna gidiyor milletin

  • Çok haklısınız söylediklerinizde. Ama ar-ge kolay iş değil. Şu an size 1milyar dolar versek kesin al sat işine girersiniz. Gidiyimde bi ar-ge şirketi kurayım demezsiniz. Türk zihniyeti bu. <br />Demem o ki, montaj bari olsun. Oda bir üretim, katma değeri var.

  • Üretim üretim üretim. uçak fabrikası yapılmaya çalışıldı, siz çiftçisiniz traktör üretin dediler, silaha üretmeye kalktık, bi daha ucuza size veririz dediler aldık, sonuç geri kalmış bir ülke , düşünün ki , savaştan çıkmış bölünmüş bir kore ve bizim şimdiki ekonomik ve teknolojik durumumuzu, önce pahalı olacak veya bozuk olacak, ama biz ülkesini seven insanlar, yılmyacağız, yıkıkıcı değil yapıcı olacağız, ve ülkemiz ve milletimiz hak ettiği yere getireceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Çok haklısınız söylediklerinizde. Ama ar-ge kolay iş değil. Şu an size 1milyar dolar versek kesin al sat işine girersiniz. Gidiyimde bi ar-ge şirketi kurayım demezsiniz. Türk zihniyeti bu. <br />Demem o ki, montaj bari olsun. Oda bir üretim, katma değeri var.
    pek tabi ama şuda var bahsedilen koskoca koç holding gibi bir firma yani arge yapamayacak bir firma değil ama bunun yerine sadece fıat yada new holland markalarının lisansı altında montaj yapmayı tercih ediyor evet bilgi birikim kazzanıyor belki belki istihdamda sağlıyor ama artık katmadeğeri yüksek teknolojiler ve fikri mülkiyeti size ait olan şeyler değerli bu yüzden diyorum globaldeki markaların lisansıyla üretim yerine arge yapmayı teknolojiye yatırım yapmayı tercih etmiyoruz malesef
  • Steyr 2043 traktörün nasıl bilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.