Şimdi Ara

Nokia 8.2 5G'nin teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • HMD Global son iki yıldır yeni akıllı telefonlarını Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) duyuruyor. Finlandiyalı şirket aynı şeyi Şubat ayında gerçekleştirilecek MWC 2020'de de tekrarlayacak.



    Etkinlik kapsamında duyurulması beklenen cihazlar hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Nokia 1.3, Nokia 5.2 ve Nokia 8.2 5G modellerinden bahsediyoruz. Ancak modellerin isimlerinin henüz kesinleşmediğini belirtmek gerek.



    Ayrıca Bkz.TikTok'un yeni rakibi Byte, ABD App Store'un zirvesine oturdu



    Gelen bilgiler Nokia 8.2'nin 4G versiyonunun iptal edildiği yönünde. Nokia 8.2 5G modelinin ise entegre 5G modeme sahip Snapdragon 765G yonga setinden güç alacağı bildiriliyor.





    Fiyatı da belli oldu



    Cihazın arka paneli ve kamera tasarımı, geçen yıl piyasaya sürülen Nokia 7.2 ile aynı olabilir. Ana görüntü sensörünün 64 megapiksel olacağı belirtiliyor. Akıllı telefon yan tarafa monte edilmiş parmak izi tarayıcısı ile gelecek.



    Nokia 8.2 5G'nin 3.500 mAh kapasiteli bataryaya sahip olması bekleniyor. Hızlı şarj desteği de sunacak. Cihazın 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip başlangıç modeli 505 dolar (459 euro) fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. 




  • Özellikler gayet iyi görünüyor. Tabi ülkemize gelir mi muamma. 500 dolar ülkemizde 5000 lira demek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia Android tarafından alınabilecek an mantıklı markalardan biri. Giriş, orta, üst seviye ayrımı yapmadan bütün cihazlarına ana güncelleme veriyor çünkü.

  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Çünkü neredeyse saf android kullanmakta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Keşke diğerleri de Saf Android verseydi de güncelleme sorunu olmasaydı.
  • Özellikleri falan süpermiş. Bir de Nokia'yı anımsatan bir şeyler olsun telefonlarında artık bıraksalar şu saf android'i kendi arayüzlerini ve uygulamalarını yapmalılar meego arayüzünün daha gelişmiş bir hali olsa fena olmaz. Çok mu şey istiyorum Nokia?

  • o fiyata nokıa para verilmez değmez

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.