Şimdi Ara

Sharp, OLED TV pazarına giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Japon teknoloji devi Sharp bu yıl OLED TV üreticilerinin arasına katılacak. Gelen bilgilere göre OLED panelli ilk Sharp TV'ler 26 Şubat tarihinde Japonya'da tanıtılacak. Satışlar ise yılın ilk yarısında başlayacak.



    Ayrıca Bkz.iOS 14'ün hangi cihazlara geleceği ortaya çıktı



    Şirketin, LG Display tarafından üretilen OLED panelleri kullanacağı belirtiliyor. Televizyonların başlangıç fiyatı yaklaşık 2.750 dolar olacak. Daha önce Amerikan Vizio ve Çinli Xiaomi de 2020 yılında OLED TV çıkarmayı planladıklarını bildirmişti.





    LG Display, OLED üretimine yöneldi



    Bu şirketlerin de katılımıyla birlikte OLED TV üreticilerinin sayısı 18'e ulaşacak. Hemen hemen hepsi de cihazlarında LG Display'in ekran panellerini kullanıyor.



    OLED panellere yönelik talebin artması ile birlikte LG Display, Kore'de LCD panel üretimini durdurma kararı aldı. Şirket bu yıl OLED panel üretimini iki katına çıkarmayı planlıyor.








  • Sharp Lg'n'n panellerini kullandıkdan sonra bir heyecan ve yenilik getirmiyor sadece copy paste

  • adamlar tereciye tere satar hale geldi yaw.

  • Bende Sharp kendisi OLED üretecek sandım önce. Pek anlamı yokmuş haberin.

  • MicroLED panellerin yaygınlaşmasına 2 sene kala Sharp gibi televizyon üreticilerinin ve Asus gibi monitör üreticilerinin birden OLED panelli monitör ve televizyon üretmeleri çok manidar. OLED teknolojisi 20 yıldan daha eski bir teknoloji, akıllarına bu teknolojinin ölmesine 2 yıl kala mı OLED üretmek geldi acaba?<br />Nedenini söyleyeyim. MicroLED yaygınlaşana kadar bunların monitörlerinde ve televizyonlarının çoğunda piksel yanığı oluşmaz, oluşanların da panellerini değiştirseler gene kârdalar. Sonrasında zaten "OLED'in problemlerinden dolayı MicroLED'e geçtik" şeklinde açıklamalar yaparlar.

  • Sharp diyince büyük heyecan duydum kendi panelini kullanacak diye ama:(
    Lg panel ise tırt...Sharp - panasonic bunlar efsane..Ama kendi paneli ise..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.