Şimdi Ara

Galaxy S20 ön siparişi verenlere Galaxy Buds+ hediye edilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S20 serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak mobil sektöre yönelik istihbaratları ile tanıdığımız Evan Blass bazı detaylar paylaştı.



    Blass sosyal medya hesabında bir poster yayınladı. Görselde, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra modelleri için ön sipariş veren müşterilere Galaxy Buds+ isimli yeni kablosuz kulaklığın ücretsiz olarak sunulacağı belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.Android’in AirDrop alternatifi çalışır halde görüntülendi



    Soz konusu akıllı telefonların fiyatının 950 ve 1.200 dolar'dan başlaması bekleniyor. Postere bakılırsa serinin en düşük modeli olarak çıkacak Galaxy S20 için ön sipariş verenlere Galaxy Buds+ hediye olarak sunulmayacak.





    Galaxy Buds+ yüzde 50 daha pahalı olacak



    Samsung'un yeni nesil kablosuz kulaklığının önceki versiyondan yüzde 50 daha pahalı olacağı söyleniyor. Yani yaklaşık 200 dolarlık bir fiyat etiketiyle gelebilir.



    Amiral gemisi Samsung Galaxy S20 serisi 11 Şubat'ta düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Şirket aynı etkinlite Galaxy Buds+ isimli kablosuz kulaklığını da duyuracak.








  • Samsung iyice sacmalamaya basladi, önce en iyi kozlari olan note serisini segmentasyon yaratarak mahvettiler, olan ozellikleri kaldirdilar ya da daha pahali olan versiyona koydular. Yeni s serisinin fiyatinin 1000 dolardan kapi acacigini soyluyorlar ki bu da ayri bir fiyasko. Galaxy buds plus da anc bile yokken airpods pro gibi bir rakibi varken isi zor samsungun.

  • Kampanya bitince de fiyatı min 1000 tl düşecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 25 Ocak 2020; 19:55:1 >
  • samsung ön siparişle 11000 e hediyeli bunu satar. 1 ay sonra da 8000 e hepsiburada'da cihazı satar.


    ayrıca bu tasarım çentikten daha mantıksız. kameranın üstündeki pikselin yine bi mantığı yok çünkü.
  • Turkiye'ye ozel bir kampanya olacak mi ? Google Hizmetleri uygulamalari Google Magazasi da cikartilmis olarak gelecek mi ? :) ...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'yi bilmem ama benim s20 de Google hizmetleri olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye'de devlet engellerse Google hizmetleri oldugu gibi kalir... Anca eski cihazlarda calisiyor.

    Turkiye'de VPN ile nereye kadar...


    En guzeli Turkiye disinda yasamak .
  • Note10 plusta buds ve galaxy watch vermişlerdi Türkiye de yine benzer bir kampanya olur. Yoksa iphone fiyatına yakın fiyatlarda satması zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce böbreğimizi satalım sonra ön sipariş veririz.

  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    S10+ da buds hediye verildi. Note 9 da iconX sonra 3 adet (powerbank+kablosuz şarj+dexstand yada Bluetooth kulaklık hediye) verilmişti. Değişim kampanyası ile birleştirilmişti. Değişim kampanyasında fark fiyatları iyidi. Fakat Note10 serisinde de vardı ama fiyatlar uçuk olunca değişim kampanyası cazip gelmedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Bende centigi sevmiyorum. Herkesin zevki farklı. Samsung böyle yapmış olmuş bitmiş. Begenmiyonmu almazsın olur biter. Çentikli telefon çok piyasada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok beklersiniz . 2 senede s9 cop , aylarca gelmeyen guncelleme icin sabretmeler ve sonucunda orasini burasini bozup hayalleri beklentileri bosa cikarmalar . Git oglum git su son guncelleme gelsin bir bk a benzemezse kaliteli ozellikler getirmezlerse bir daha almiycam bu markadan . s20 mis , note 9 10 s10 hepsi donanim olarak nerdeyse birbirinin ayni ama cakalliklarla yazilimla yeniler satsin diye bir kac ozellik atiyorlar ama pek de dise dokunur seyler degil . Sen daha yazilimla bile tutarsizligini gosteriyorsan hic girme bu islere eskisindeki ozelliklerle tadinda birak kullanicilari . Kasimdan sonra daha guvenlik guncellemesi bile yeni geldi onda da bir bk yok aylardir insanlar q yu bekliyor bir apple kadar bile olamadilar , bence bu gidisle subata sarkar guncelleme . Son bir hafta ve daha dunyada bir bolgeye bile gelmedi android q . Turkiye ye nasil gelecek . Ahanda ben tahminde bulunuyorum 30 una kadar yetismez bunlarin testi , burdan subata da sarktiracaklar bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.