Şimdi Ara

Apple, Broadcom ile kablosuz bileşen tedariği için 15 milyar dolarlık anlaşma yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dün, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yayınlanan bir dosya Apple'ın çip üreticisi Broadcom ile kablosuz bileşen tedariği için 15 milyar dolar karşılığında iki ayrı sözleşme yaptığını ortaya koyuyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S20 Ultra, paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak



    Broadcom hisseleri yükselişe geçti



    Dosyalamaya göre Broadcom, Apple'a önümüzdeki üç buçuk yıl için, donanım cihazlarında kullanılmak üzere belirtilen RF bileşenlerini ve modüllerini sağlayacak. Apple şu anda iPhone 11 serisinde, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısını sağlamak için Broadcom bileşenlerini kullanıyor. Analistlerin açıklamalarına göre bu anlaşma, gelecekteki iPhone modellerinin LTE bağlantısı bileşenlerinin Broadcom tarafından tedarik edileceğini gösteriyor. Ancak 5G çipleri için de Broadcom ile anlaşılması gündemde.





    Apple'ın, Intel'in modem birimini satın aldığını ve kendi modemlerini üretme planları olduğunu da biliyoruz. Perşembe günü ortaya çıkan bu anlaşma sonrasında Broadcom'un hisse senedi fiyatının, 319,65 dolardan, 330.10 dolara çıkarak yüzde üç artış gösterdiğini de belirtelim.








  • Tamam apple herşeyi ilk çıkarmıyor ama öyle bir yazılımla cihazlarına koyuyorki mükemmel uyum içinde çalışıyor.Ama herkez apple şöyle apple böyle eline almadan kullanmadan kötülemeye bayılırız zaten . Hemen vurmayın uzun yıllar apple ve android in üst düzey cihazlarını kullanmış biri olarak söylüyorum sonrasında maddi sıkıntılardan dolayı 1 senedir j7 prime kullanıyorum yine param olsa yine apple tercih ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenForce77 -- 24 Ocak 2020; 17:0:20 >
  • HeavenForce77 kullanıcısına yanıt
    Androidin en düşük modeliyle iphone kıyaslıyorsunuz

  • De Grado kullanıcısına yanıt
    en kötü android samsung'u telefonu kullanıp sonradan iphone'a geçince abi dünya varmış yaa en iyisi iphone yaaa demeye başlıyolar vs bana da çok garip geliyor bilmiyo ki iphone'a verdiği para kadar samsung'un üst düzey telefonlarına da para verse aynı kaliteye aynı güzelliğe sahip olucak. kendi kendilerini komik duruma düşürüyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela 2 sene güncelleme alma güzelliği. O yüzden bir de Samsung'un üst düzey telefonlarına iPhone kadar para versinler, değil mi. Yazık günah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.