Şimdi Ara

Samsung Quick Share paylaşım uygulaması geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Quick Share paylaşım uygulaması geliyor



    Yıllardır Apple ve Android cihazları arasında yerleşik anlamda dosya paylaşımı yapmak çok zor. Apple cihazları kendi arasında AirDrop özelliği ile veri paylaşımı yapabiliyor. Android cihazlarının da kendi arasında veri alışverişi yapması bilinen bir konu. Son dönemde üçüncü taraf Zapya gibi uygulamalarla Windows, Apple ve Android cihazları arasında kolayca veri transferi yapılabiliyordu.



    Samsung Quick Share neler sunacak?



    Bir süredir Xiaomi, Oppo ve Vivo markalarının yakın zamanda kendi çözümlerini kullanıma sunacağı gündeme geliyor. Google ise Fast Share ile daha geniş çaplı bir paylaşım uygulaması peşinde. Samsung da Quick Share uygulamasını geliştiriyor.



    Ayrıca Bkz.UMURO Games'den yeni Osman Gazi oyunu



    Quick Share adından da anlaşılacağı üzere Samsung cihazları arasında hızlı veri aktarımını hedefliyor. Uygulama sahibi kullanıcıların Samsung cihazlarında paylaşımı etkin hale getirmesi yeterli. Sonrasında yakınlardaki Quick Share sahipleri birbirini görebiliyor.



    Uygulamalarda da Quick Share bir paylaşım seçeneği olarak kendisine yer buluyor. Uygulamada bir içeriği paylaşırken gelen menüde Quick Share seçerseniz yakınlardaki uyumlu Samsung cihazlarına gönderebiliyorsunuz.



    Uygulamanın kurulum dosyası Galaxy S20+ prototipinden elde edilmiş ve şimdilik çalışmıyor. Kaynaklar 11 Şubat tarihindeki Unpacked etkinliğinde uygulamanın tanıtılmasını bekliyor. Muhtemelen ilk olarak Galaxy S20 serisinde aktif olacak ve sonrasında tüm Samsung cihazlarına açılacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/01/23/quick-share-is-samsungs-upcoming-version-of-apples-airdrop/







  • Sony Ericsson dan isim hakkını alması gerekiyor...

  • İyide Android te zaten cihazlar arası paylaşımı wifi üzerinden hızlıca yapmaya yarayan wifi direct gibi bir platform zaten yıllardır var. Yeni bir şey değil ki bu.

  • Yillardir ara ara su uygulamayi kullaniyorum :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.xender

    Her platformda her turlu ...

  • Yahu paylaş diyorsun Wifi-Direct'i seçiyorsun bitiyor. İlla farklı biri ismi olan cicili bicili uygulama mı gerek?

  • Bu tür uygulamalar var zaten yeni bir şeymiş gibi sunulmasına gerek yok bu uygulama benzeri olup ayfonla "bilerek böyle yazdım"android arasında gönderim yapan uygulama bile var ismi XENDER

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.